Uutiset

Forssan kaupungintalo siirtyy toistaiseksi palvelemaan asiakastapaamisissa ajanvarauksella

05.02.2021

Forssan kaupungintalo siirtyy toistaiseksi palvelemaan asiakastapaamisissa ajanvarauksella

Maakunnan pandemiaryhmän suositusten mukaisesti Forssan kaupungintalo siirtyy toistaiseksi palvelemaan asiakastapaamisissa ajanvarauksella 8.2.2021 alkaen.

 

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri antoi 19.1.2021 suosituksen kaupungin- ja kunnantalojen sulkemisesta yleisöltä tai niiden käytön rajoittamisesta mahdollisuuksien mukaan. Suurin osa kaupungintalon työntekijöistä on jo siirtynyt tekemään töitä etänä suositusten mukaisesti. Maakunnan pandemiaryhmän suositusten mukaisesti Forssan kaupungintalo siirtyy toistaiseksi palvelemaan asiakastapaamisissa ajanvarauksella 8.2.2021 alkaen. Normaaliin aukioloon palaamisesta tiedotetaan erikseen.

Ajanvarauksella palveleminen tarkoittaa käytännössä sitä, että kaupungintalon alaovet pidetään suljettuina ja asiakkaita pyydetään varaamaan aika joko puhelimella tai sähköpostilla. Kaupungin työntekijöiden yhteystiedot löytyvät kaupungin verkkosivuilta osoitteesta www.forssa.fi. Kaupungintalon puhelinvaihde palvelee numerossa 03 41 411, arkisin klo 8-15 välisenä aikana.

Myös Forssan kaupungintalolla toimiva Kela siirtyy toimimaan ajanvarauksella. Kelan palveluasiantuntija on tavattavissa ajanvarauksella ti-pe klo 9-12 ja 13-15. Palveluasiantuntijalle voi varata ajan Kelan puhelinpalvelusta, jonka numeron löydät osoitteesta: www.kela.fi/soita-kelaan

Myös kaupungintalolla toimivat Fshky:n aikuissosiaalityö ja vammaispalvelut siirtyvät toimimaan ajanvarauksella. Fshky:n palveluihin voi varata ajan soittamalla numeroon
 03 41 911, arkisin klo 9-10 välisenä aikana.