Uutiset

Vesihelmi on avoinna 1.6.2020 alkaen rajoitetuin palveluin

14.05.2020

Vesihelmi on avoinna 1.6.2020 alkaen rajoitetuin palveluin

Vesihelmi on avoinna kesä- ja heinäkuussa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12-19, tiistaisin ja torstaisin klo 7-20 ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-17.

 

Turvallisuus varmistetaan asiakasmäärän rajaamisen, turvaetäisyyksien ja hygieniaohjeistuksen kautta Aluehallintoviraston soveltamisohjeet huomioiden. Ohjeita tarkennetaan tarvittaessa. 

Turvallisuuden takaamiseksi esimerkiksi osa pukukaapeista ja suihkuista on poissa käytöstä. Asiakkailta edellytetään hygieniaohjeiden huolellista noudattamista ja muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan turvaetäisyyden kunnioittamista. Uimahallin oheispalveluita vähennetään asiakasmäärän rajaamisen vuoksi. Ryhmäliikuntaa ei aloiteta heti kesäkuun alussa vaan tilannetta tarkastellaan Aluehallintoviraston ohjeiden ja vallitsevan tilanteen mukaan. Uimakouluja ei järjestetä koko kesänä. Allaskohtaisia käyttörajoituksia asetetaan tarvittaessa. Suosittelemme kahden tunnin kuntoilu/uintiaikaa.

Vesihelmi pysyy auki kesäkuukausien jälkeenkin. Hallin vuosihuolto tehtiin keväällä olleen sulun aikana. Normaaliaukioloaikoihin palataan elokuun alusta.