Uutiset

Tiedote Forssan kaupungin perusopetuksen kouluruokajakelusta etäopiskelijoille

31.03.2020

Tiedote Forssan kaupungin perusopetuksen kouluruokajakelusta etäopiskelijoille

Forssan kaupungissa aloitetaan takeaway -kouluruokajakelu kaksi kertaa viikossa tiistaisin ja torstaisin klo 11-13 etäopiskelijoille. Ensimmäinen jakelupäivä on tiistaina 7.4.2020.

 

Oppilaat tai/ja heidän huoltajansa hakevat ruuan Tölön koulusta keskuskeittiöltä. Koijärven alueen oppilaiden jakelupiste on Koijärven koululla (myös esiopetus). Huomatkaa, että mikäli jakelupäiviin tulee muutoksia, löytyy seuraava jakelupäivä kassin sisällä olevasta tiedotteesta.

Ne etäopetuksessa olevat oppilaat, jotka ovat ruokailleet kouluissa (ja jotka ovat etukäteen ilmoittautuneet) saavat edelleen jatkaa ruokailua koulujen ruokaloissa nykyiseen tapaan.

Ensimmäisellä kerralla hakijoita opastavat keltaliiviset ohjaajat. Ohjaajat ohjaavat liikennettä Tölön koulun ja Koijärven koulun pihalla. Nouto organisoidaan niin, että ruuhkia ei synny.

Tiistaisin jaetaan annospakattu lämmitettävä lounasruoka tiistaille ja keskiviikolle pakattuna muovipussiin. Annokset on valmiina muovikasseissa.

Torstaisin jaetaan annospakattu lämmitettävä lounasruoka torstaille, perjantaille ja maanantaille pakattuna muovipussiin.

Kassissa on mukana ohje ruuan kylmäsäilytyksestä. Ruoka on laktoositonta.

Erityisruokavalioita ei ole mahdollista saada annospakattuina, vaan erityisruokavaliot tarjoillaan oman koulun ruokalassa (ilmoittautumalla).


Noutoruoka haetaan Tölön koululta seuraavan aikataulun mukaan:

Tölön koulun oppilaat ja/tai huoltajat klo 11.00 - 11.15

Kuhalan koulun oppilaat ja/tai huoltajat klo 11.15 -11.30

Keskuskoulun oppilaat ja/tai huoltajat klo 11.30 -11.45

Talsoilan koulun oppilaat ja/tai huoltajat klo 11.45 -12.00

Vieremän koulun oppilaat ja/tai huoltajat klo 12.00 -12.15

Heikan koulun oppilaat ja/tai huoltajat klo 12.15 -12.30

 

Koijärven koululta noutoruoka haetaan klo 10-11

 

Huoltajat ilmoittavat oman koulunsa rehtorille torstaihin 2.4. klo 12 mennessä Wilma-viestillä, haluaako oppilas hakea takeaway-kouluruuan. Ilmoitukset ovat sitovia. Ilmoitusta ei tarvitse tehdä, jos oppilas ei halua osallistua takeaway -kouluruokailuun. 

 

Lisätietoja: koulujen rehtorit ja sivistysjohtaja Jarmo Pynnönen 050 596 5155