Uutiset

Forssa-asunnot Oy hakee toimitusjohtajaa

17.01.2020

Forssa-asunnot Oy hakee toimitusjohtajaa

Forssa-asunnot Oy on Forssan kaupungin omistama osakeyhtiö, jonka toimialaan kuuluvat omien kiinteistöjen isännöinti ja asuntojen vuokraukseen liittyvät tehtävät. Asuntokantamme on 630 asuntoa. Henkilöstömme on kolme työntekijää ja vuotuinen budjetoitu liikevaihtomme noin 3 milj. €.

 

Forssa-asunnot Oy hakee

TOIMITUSJOHTAJAA

Toimitusjohtajan tehtäviin kuuluvat mm. itsenäisesti johtaa yrityksen hallintoa hallituksen strategian ja ohjeistuksen mukaisesti, yhtiön ja kiinteistöjen sopimusasiat ja t arjouspyynnöt, lakien ja määräysten valvontaan liittyvät tehtävät, työntekijöiden työsuhdeasiat ja työsuojeluasiat, taloussuunnittelu ja laskentatoimi, taloudellinen seuranta ja raportointi, kiinteistöjen huolto-, siivous- ja kunnostustehtävien järjestäminen sekä korjaus-, perusparantamis- ja rakennuttamisasiat.

Odotamme toimitusjohtajalta soveltuvaa vähintään AMK- tai opistotason peruskoulutusta ja aikaisempaa kokemusta isännöintitehtävistä. Isännöintialan koulutus katsotaan eduksi. Odotamme toimitusjohtajalta myös innostavaa, uusia visioita tuovaa ja aktiivista suhtautumista kiinteistöjen jalostamistehtäviin. Vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot sekä tietotekninen valmius ja mahdollisuus käyttää omaa autoa ovat välttämättömiä tehtävien hoidossa. Työnantaja on varautunut kouluttamaan työtehtäviin liittyvissä asioissa. 

Hakemukset CV:llä ilman todistusjäljennöksiä ja palkkatoivomuksella varustettuina viimeistään 9.2.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen:

seppo.hakamaki@forssa-asunnot.fi

Lisätiedot ja tutustumiskäynti: Lisätietoja toimenkuvasta antavat toimitusjohtaja Seppo Hakamäki puh. 050 5240 031 tai hallituksen puheenjohtaja Janne Korsi puh. 0400 311 400.

Halutessanne voitte tulla paikan päälle Kartanonkatu 4:ään tutustumaan toimistoomme tiistaina 4.2.2020 klo 9.00 – 15.00.