aA
 
 
aA
 

Uutiset

puisto88.jpg
 
 

Uutiset

Monitoimikeskuksen suunnittelu ja viestintä hyvässä vauhdissa

01.02.2019

Monitoimikeskuksen suunnittelu ja viestintä hyvässä vauhdissa

Monitoimikeskus -hankkeen (työnimi Monikylä) suunnittelu sai lähtösysäyksen arkkitehtivalinnan kautta ja myös hankkeen viestintä on alkanut omien nettisivujen avulla.

 

Monitoimikeskuksen arkkitehtisuunnittelun toteuttamisvaihe kilpailutettiin syksyllä ja tarjouskilpailun voitti Parviainen Arkkitehdit Oy. Pääsuunnittelijana tulee toimimaan Jani Ristimäki.

Hanke on aloittanut myös aktiivisen viestinnän omien nettisivujen avulla. Sivuilla kerrotaan mm. hankkeen projektisuunnitelmasta, suunnittelusta ja rakentamisesta sekä vastataan useimpiin kysyttyihin kysymyksiin (FAQ). Sivut sijaitsevat osoitteessa: www.forssa.fi/monitoimikeskus

Monikylä-hankkeen sivuille pääsee useampaa reittiä. Kaupungin etusivujen uutisoinnin ja linkin lisäksi sivun linkitys löytyy myös pääsivujen Asuminen ja ympäristö sekä Kasvatus ja opetus alta.

Hankkeen viestintäryhmä, johon kuuluvat projektipäällikön ja projektin johtoryhmän sihteerin lisäksi kaupungin viestintäsihteeri sekä osallistavan viestinnän asiantuntija sivistys- ja tulevaisuustoimialalta, huolehtivat eri viestintätoimenpiteistä ja tiedottamisesta.

Taustaa:

Kaupunginvaltuusto päätti kokouksessaan 11.6.2018 käynnistää suunnittelun nykyisen Tölön koulun viereiselle tontille monitoimikeskusmuotoisesta rakennuksesta, johon tullaan sijoittamaan perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen palveluja – so. nykyisten Kuhalan ja Tölön koulujen sekä Kurjenpesän ja Taikatuulen päiväkotien toiminta – sekä mahdollisuuksien mukaan lasten ja nuorten hyvinvointia tukevia palveluja (esim. oppilashuollon, nuorisotoimen ja vapaa-aikatoimen palveluja).

Monikylän hankesuunnitelma valmistui 2018. Hankesuunnitelma käsittää Kuhalan ja Tölön sekä Kurjenpesän ja Taikatuulen päiväkotien toiminnot. MoniKylä –projekti on yksi kaupungin merkityksellisimmistä projekteista ja yhteistoiminta-mahdollisuuksiltaan huomattava.

Lisätietoja hankkeesta ja sen viestinnästä:

Tiina Kemppainen, kasvatus ja opetuspäällikkö
sähköposti: tiina.kemppainen@forssa.fi, puh. 03 4141 5231