aA
 
 
aA
 

Uutiset

puisto88.jpg
 
 

Uutiset

Hämeen Suuri Tarinakilpailu on julkaistu!

24.10.2018

Hämeen Suuri Tarinakilpailu on julkaistu!

Kerro oma tarinasi arjesta, juhlasta, nykyhetkestä tai historiasta. Tarina voi olla hauska tai outo juttu mitä sinulle on sattunut tai mitä Hämeessä on aiemmin tapahtunut. Tarina voi olla vanha myytti tai suvussa kulkenut tarina! Tarinoida voi myös omasta seikkailusta Hämeessä, hienoimmasta paikasta tai huikeasta elämyksestä.

 

Osallistu sinäkin Hämeen Suureen Tarinakilpailuun

Luvassa sivukaupalla onnellisten ihmisten tarinoita. 

Osallistu kilpailuun syöttämällä sinun tarinasi 7.11. julkaistavalla lomakkeella. Tarina voi olla video, äänite, kuva tai kirjoitus. Tarinoita kerätään kilpailuun 7.11. - 16.12.2018 ja ne julkaistaan tämän sivuston tarinaosiossa (linkki Youtubeen) sitä mukaan, kun tarinat ehditään käymään läpi.


Tarinakilpailun aikataulu

Kategoriat ja säännöt

Tarinakilpailussa on kolme kategoriaa, lapset (1-6. luokat), nuoret (7-9. luokat) ja aikuiset. 

Tarinakilpailun tarina voi olla kirjoitetussa muodossa, äänite tai video. Tarina voi olla myös piirustus, joka toimitetaan valokuvana ja kirjoitus voi sisältää myös kuvia. 

Osallistu omalla tarinalla kilpailuun ja voit voittaa huikeita kilpailun yhteistyökumppaneiden palkintoja! Huomioithan kilpailun säännöt tarinaa tehdessäsi.

Kuvauslupa

Kaikkien kuvissa tai videoilla esiintyvien henkilöiden tulee antaa lupa kuvan/videon käyttöön ja aineiston käsittelyyn. Alle 18-vuotiailta tarvitaan huoltajan lupa.

Lomake toimitetaan sähköpostilla tarinakilpailu@gmail.com, otsikkoon Tarinan nimi, jota lupa koskee.

Yhteydenotto

Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä, kilpailuaineiston lataus ongelmissa tms. ole yhteydessä 
tarinakilpailu@gmail.com.

Tarinakilpailun digitaaliset kanavat:


Tarinakilpailu toteutetaan VIKKE – Virtuaalinen kulttuurimatkailu Kanta-Hämeessä kilpailussa. Hanke on Euroopan aluekehitysrahaston hanke ja projektissa kehitetään maakunnan kulttuurikohteiden näkyvyyttä ja saavutettavuutta digitaalisin keinoin. Hanketta koordinoi HAMK Älykkäät Palvelut tutkimusyksikkö ja se on käynnissä 1.8.2018-31.12.2020.