aA
 
 
aA
 

Uutiset

puisto88.jpg
 
 

Uutiset

YRITYSTULKKI APUNA BISNEKSEN PYÖRITTÄMISESSÄ

10.07.2018

YRITYSTULKKI APUNA BISNEKSEN PYÖRITTÄMISESSÄ

Yritystulkki on Forssan Yrityskehitys Oy:n paikallisille yrittäjille tarjoama maksuton palvelu. Palvelusta löytyy kattavasti tietoa sekä aloittelevalle että jo toimivalle yrittäjälle.

 

Yrittäjille tarjolla kattava tietopankki

– Yrittäjän ei tarvitse keksiä pyörää aina uudelleen, kun pätevät pohjat tarvittaviin asiakirjoihin löytyvät nopeasti yhdestä osoitteesta. Tällöin aikaa jää enemmän varsinaisen yritystoiminnan pyörittämiseen, Forssan Yrityskehitys Oy:n toimitusjohtaja Maria Jokinen kertoo.

Palveluun on koottu laaja kattaus erilaisia oppaita, työkirjoja ja laskentaohjelmia yrittäjän tarpeita ajatellen.

– Palvelu on yrittäjän tietopankki. Sieltä löytyy tietoa esimerkiksi rahoituksen ja markkinoinnin suunnitteluun. Toki apua saa myös suoraan meiltä, mutta monet haluavat ottaa näistä asioista jo etukäteen hieman selvää.

Jokisen mukaan Yritystulkki sopii kaikille yrittäjinä toimiville, mutta etenkin alkavalle yrittäjälle palvelu on todellinen aarreaitta.

– Yritystoiminnan perustamiseen ja pyörittämiseen liittyvät perusasiat ovat samat jokaisessa yrityksessä toimialasta riippumatta. Tiedon etsinnän helpottamiseksi palvelussa on omat alasivut sekä aloittavalle että kokeneemmalle yrittäjälle.

KYMMENIÄ VALMIITA POHJIA

Ohjeiden ja oppaiden lisäksi Yritystulkissa on yli 40 valmista lomaketta ja sopimuspohjaa liiketoiminnan, työsuhdeasioiden, hallinnon sekä viranomaisasioiden hoitamiseen.

– Palvelusta löytyy valmiit pohjat esimerkiksi liiketoimintasuunnitelman laatimiseen, kannattavuuden arvioimiseen ja työsopimuksen tekemiseen. Ja vaikka pohjia ei käyttäisi aivan sellaisenaan, ne toimivat hyvänä lähtökohtana suunnittelulle, Jokinen sanoo.

Yritystulkin materiaaleja hyödyntäessään yrittäjä voi olla varma, että yrityksen käytössä on aina uusin ja ajankohtaisin tieto.

– Lomakkeita, pohjia, oppaita ja muuta materiaalia päivitetään jatkuvasti. Kun lataa esimerkiksi matkalaskupohjan suoraan palvelusta, ei tarvitse pohtia ovatko kilometrikorvaukset taas muuttuneet, Jokinen havainnollistaa.

Palvelu tarjoaa yrittäjille hyvät eväät myös oman yritystoiminnan kehittämiseen.

– Liiketoiminta muuttuu jatkuvasti, koska maailma ympärillä muuttuu. Menestyvät yritykset seuraavat aikaansa ja miettivät jatkuvasti, miten omaa toimintaa voi viedä eteenpäin.

Forssan Yrityskehitys Oy auttaa yrityksiä kasvamaan. Yrityskehitys on tukena henkilöstön ja liiketoiminnan kehittämisessä, uusien investointien rahoituksen hakemisessa, markkinoinnissa, verkostoitumisessa sekä uusien tuotteiden ja palvelujen kehittämisessä. Forssan Yrityskehitys toimii myös uuden yrityksen tukena aina liiketoimintasuunnitelman testauksesta kannattavuuslaskelmien tekemiseen. 

Lisätietoja: Forssan Yrityskehitys Oy:n toimitusjohtaja Maria Jokinen, puhelin 050 342 4902. www.fyk.fi, www.facebook.com/forssanseutu.