aA
 
 
aA
 

Uutiset

puisto88.jpg
 
 

Uutiset

Järkivihreän rakentamisen ilta 10.4.2019

27.03.2019

Järkivihreän rakentamisen ilta 10.4.2019

Tervetuloa Järkivihreän rakentamisen iltaan, jonka aikana esitellään rakentamisen palveluja ja kaupungin tontteja sekä kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja uudisrakentamisesta ja korjausrakentamisesta. Mukana myös alan yrittäjiä esittelypisteineen.

 

Forssan kaupunki vauhdittaa Järkivihreän Forssan rakentamista. Järkivihreän rakentamisen ilta järjestetään keskiviikkona 10.4.2019 klo 18-20.30 Forssan kaupungintalon 4. kerroksessa. Illan teemoina ovat uuden rakentaminen ja vanhan korjaaminen. Tilaisuuden aluksi on kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen.

Järkivihreän rakentamisen illassa esitellään uusi seudullinen rakennusvalvonnan ja ympäristönsuojelun yksikkö, jonka tekijät ja palvelut tulevat näin tutuksi. Lisäksi esitellään kaupungin huippuedullisia ja luonnonläheisiä maaseutumaiseman sadan euron tontteja sekä Ojalanmäen uutta omakotitonttialuetta ja sen upeita tontteja.

Arkkitehti SAFA Päivi Vuori esittelee pientalohankkeen etenemistä räätälöitävällä talopakettiratkaisulla. Lintukorpi Oy:n toimitusjohtaja Janne Lintukorpi kertoo vanhan talon korjausprojektin vaiheista otsikolla "Vapaus korjata oikein".

Forssan Seudun Käsityö- ja Teollisuusyhdistys ry:n puheenvuoron pitää puheenjohtaja Ville Koivisto. Esitysten jälkeen on vuorossa keskustelua ja tutustumista paikalla olevien rakentamiseen liittyvien yritysten esittelypisteisiin.
Esittelypisteet ovat avoinna koko illan.
Ilta päättyy n. klo 20.30.

Kaikille osallistujille luvassa yllätyslahja.
Tervetuloa Järkivihreän rakentamisen iltaan!