Uutiset

Viikonlopun menovinkit

29.11.2017

Viikonlopun menovinkit

1. - 3.12. viikonloppuna on taas tarjolla monenmoista mentävää ja nähtävää. Tässä menovinkkien muodossa yhteenvetoa päiville.

 

Viikonlopun elokuvissa perhe-elokuvana Heinähattu ja Vilttitossu, draamaa Lady Macbethin ja Joulumaan seurassa, sodan kuvausta Tuntemattoman sotilaan matkassa sekä jännitystä The Foreignerin ja Idän pikajunan myötä.

Näyttelyitä: kirjastossa Joulu on taas! –joulukorttinäyttely, Aulagalleriassa Killan kokoelmia 70 vuoden ajalta, Luontomuseossa Vuoden luontokuvat 2016,  museolla Piipunjuurella ja Aulagalleriassa Soili Mahlanen.

Perjantaina Hyvää läheltä – hyvää lähelle –lähiruokatapahtuma Citymarketissa, Kuutamo avoinna nuorisolle, Työväentalon musiikkisalissa Musiikkiopiston kauden päätös. Forssan Teatterissa Kokkisoppaa, Famkolaisilla allasbileet, Statuksessa esiintyy Hittimittari ja Club 54:ssa Forssa Hiphop x-mas Eevil Stöö ja Kyykkä Recods.

Lauantaina kirjastolla satutunnit, teatterissa Kokkisoppa ja urheilun ystäville Kirkassilmäareenalla Fosu kohtaa Ruoskan ja Pilvenmäellä ravataan pikkujouluravien merkeissä.

Sunnuntaina on Joulunavaus torilla – on pukkia, muoria, tonttua, puuroa ja vaikka mitä! Forssan museolla yleisöopastus Kirjavan kankaan kaupunki –perusnäyttelyyn. Vieremän koululla Antti Törmäsen tanssikurssit. Ja kirkossa kajahtaa illalla Isänmaalle – konsertti sotilassoittokunnan soittamana.

Lisätiedot Forssan kaupungin tapahtumakalenterista: http://www.forssa.fi/tapahtumakalenteri/?startdate=2017-12-01&enddate=2017-12-03&type=&foxy-searchengine-submit=Hae

Mukavaa viikonloppua!