Uutiset

Viikonloppu täynnä nähtävää ja koettavaa!

24.11.2017

Viikonloppu täynnä nähtävää ja koettavaa!

Viikonloppuna Forssassa on nähtävää ja koettavaa perjantaista sunnuntaihin. Alla listaus viikonlopun menovinkein, tapahtumakalenterista lisätietoja.

 

Viikon 47 viikonlopun ajan on perheen pienimmistä senioreihin vaikka mitä nähtävää.. Viikonloppuna elokuvissa Tuntematon Sotilas, Thor Ragnarök, Heinähattu ja Vilttitossu sekä Armomurhaaja. Näyttelyt Piipunjuurella museolla ja Soili Mahlanen Aulagalleriassa

Perjantaina koko perheen nähtävää Järjestöjentalolla, jossa esiintyy JokeriPokeri Box Taikashow. Perjantai-illan musiikkista vastaa Statuksessa esiintyvä Reino Nordin.

Lauantaina kirjastolla perheen pienimmille satutunnit, torilla suuri turvallisuustapahtuma, jossa paikalla palokunta, ambulanssit, poliisit ja vaikka mitä. Teatterissa näytös Axel ja Emiliet. Elokuvatarjontaa täydentää Idän pikajunan arvoitus – taattua Agatha Christietä huippuluokan näyttelijöillä. 

Urheilun ystäville jääkiekkoa Forssan Lehden 100-vuotisjuhlaottelun merkeissä - Forssan Lehti maksaa lippusi, joten tule jännittämään, kun FPS kohtaa Kalajoen JHT:n. Salibandyn ystäville Kirkassilmäareenalla puolestaan Fosu kohtaa Leiskun. Lauantai-illalla musiikkia tarjoilee Kotiteollisuus Club 54:ssa

Sunnuntaina on Kehräämöllä Joulunavaus, kirjastossa Usva Keijun tanssityöpaja sekä kirjastokinossa Joulupukki ja noitarumpu. Nuorisotila Kuutamolla tehdään joulua sytykeruusujen ja joulupiparitikkareiden kautta. Teatterissa vuorossa Kokkisoppa, Vieremän koululla Antti Törmäsen tanssikurssit ja muiden viikonlopun elokuvien lisäksi vielä Idän pikajunan arvoitus.

Tässä listaus, mitä nähtävää ja tekemistä Forssassa on viikonloppuna unohtamatta Viihdeuimala Vesihelmen tyrskyjä, kirjaston palveluja, monia kuntosaleja ja vaikka mitä! Ei muuta kuin nauttimaan viikonlopun tapahtumista!

Lisätiedot Forssan kaupungin tapahtumakalenterista: http://www.forssa.fi/tapahtumakalenteri/?startdate=2017-11-24&enddate=2017-11-26&type=&foxy-searchengine-submit=Hae