Uutiset

Syyslomalla säpinää Vesihelmessä

27.09.2017

Syyslomalla säpinää Vesihelmessä

Syyslomaviikolla järjestetään nuorille paljon erilaista tehtävää ja koettavaa. Vesihelmessä säpinäviikko aloitetaan jo perjantaina 13.10. vesidiscon merkeissä. Koko syyslomaviikolle kuitenkin tekemistä, joten löydä omasi ja tule mukaan!

 

PERJANTAI 13.10. Vesidisco - poreita, poppia ja pizzaa klo 18-20. Portit avataan klo 17.30. Sisäänpääsy 5 €. Menossa mukana nuoriso- ja liikuntapalvelut sekä Vesikaste merenneidonpyrstöineen.

LAUANTAI 14.10. Pelejä ja palloilua aaltoaltaassa! Haasta kaveri mukaan koriskisaan tai kerää ystävistä porukka lentopallomatsiin! Kelluvat korit ja lentopalloverkko altaassa koko päivän, aallot liplattavat normaalisti tasatunnein.

SUNNUNTAI 15.10. Puuhapäivä aaltoaltaassa! Pallottele jättipallolla, testaa tasapainosi kelluvalla matolla tai istahda jättiläisdonitsin kyytiin. Puuhaa ja pärskettä koko päivän, aallot keinuttavat normaalisti tasatunnein.

MAANANTAI 16.10. Lasten päivä terapia-altaassa! Altaan vesi lasketaan alas klo 10-11, 13-14, 16-17 ja 19-20, jolloin pienetkin varpaat ylettyvät pohjaan. Altaassa leluja ja altaan reunalla vinkkejä vedessä touhuamiseen.

KESKIVIIKKO 18.10. Pelejä ja palloilua aaltoaltaassa! Haasta kaveri mukaan koriskisaan tai kerää ystävistä porukka lentopallomatsiin! Kelluvat korit ja lentopalloverkko altaassa koko päivän, aallot liplattavat normaalisti tasatunnein.

TORSTAI 19.10. Puuhapäivä aaltoaltaassa! Pallottele jättipallolla, testaa tasapainosi kelluvalla matolla tai istahda jättiläisdonitsin kyytiin. Puuhaa ja pärskettä koko päivän, aallot keinuttavat normaalisti tasatunnein.

LAUANTAI 21.10. Lasten päivä terapia-altaassa! Altaan vesi lasketaan alas klo 11-12, 14-15 ja 17-17.30, jolloin pienetkin varpaat ylettyvät pohjaan. Altaassa leluja ja altaan reunalla vinkkejä vedessä touhuamiseen.

Syyslomaviikolla allasjumpat ja uimaseuran harjoitukset ovat tauolla. Alle 9-vuotiaat ja uimataidottomat uimaan vain täysi-ikäisen aikuisen valvonnassa.

Lisätietoa Vesihelmen nettisivuilta tai  Facebook -sivuilta