Uutiset

Forssan teatterin syksy käynnistyy

19.09.2017

Forssan teatterin syksy käynnistyy

Forssan Teatterilla on syksyn ohjelmistossa paljon mielenkiintoista nähtävää niin perheen pienille kuin isommillekin. Tervetuloa nauttimaan!

 

Teatterin ohjelmistossa on  komediaa Kokkisopan muodossa, Pieni teatterikoulu esittää pumpulienkeleistä kertovan näytelmän, historiallista tuotantoa edustaa myös Axel ja Emiliet - kyseessä Suomi100 -statuksen saanut esitys. Keväällä jatkuu uusin tuulin ja lastennäytös Pinokkio saa ensi iltansa helmikuussa 2018. Täti & minä vuorostaan maaliskuussa 2018. Paljon on nähtävää ja koettavaa joka makuun, alla hiukan tarkemmin syksyn ohjelmistoa.


Kokkisoppa

Julkkiskokki Timo “Timbe” Lampenin nais- ja verosuunnittelut räjähtävät käsiin, kun veroviranomaiset ryhtyvät etsimään salaperäistä Veera Virtasta. Voiko kukaan enää luottaa kehenkään, kun rehellisyys punnitaan ja valehenkilöitä vilistää pilvin pimein hämmentämässä jo valmiiksi sotkuista keitosta, mikä on muutenkin vaarassa porista pohjaan ennen aikojaan, vai tuleeko siitä sittenkin vain pelkkä pannukakku. Ensi-ilta 16.9. klo 19.00.


Pieni Teatterikoulu – Pumpulienkeli

Forssan Pienen Teatterin Suomi-100-juhlavuosiesitys kertoo 1800-luvun puolivälin nuorisista kehräämötyöntekijöistä. Mitä tapahtuikaan neljänä keväisenä päivänä Kehruupajaston liepeillä 140 vuotta sitten, kun uusi tyttö tuli tehtaalle hommiin. Akviliina, Albertiina, Eufrosyyne, Karoliina, Maria Gustaava, Matilda, Oskari , Serafiina ja Wilhelmiina kertovat tarinansa ja tiensä Forssan kehräämölle. Näytös 24.9. klo 15.00


AXEL JA EMILIET

1867 syksyllä Axel Wilhelm Wahren palaa Euroopasta taas kerran kotiin Forssaan. Suuret nälkävuodet koettelevat hänen uutta kotimaataan Suomea, mutta perhe-elämä kukoistaa lastenlasten muodossa.

Tulevan suurliike- ja teollisuusmiehen arki on värikästä, uutta luovaa ja vaativaa. Sisar Emilie Tukholmasta on tullut vierailulle, josta arki saa lisäväriä. Axelin elämän jokaisesta viikosta voisi kirjoittaa näytelmän.  Ensi-ilta 14.10. klo 19.00

Kaikista edellä mainituista ja muista lisätietoa teatterin sivuilta: www.forssanteatteri.fi