Ohjaamo FOrssa


Ohjaamo on nuorten oma paikka. Se on tarkoitettu kaikille alle 30-vuotiaille, jotka etsivät vielä omia polkujaan. Ohjaamoon on helppo tulla, saat neuvoja ja opastusta yhdestä paikasta, eikä sinun tarvitse tietää kuka viranomainen auttaa missäkin asiassa. Ohjaamo on verkostomainen kokonaisuus, jossa toimii kaupungin työllisyydenhoito, TE-palvelut, sosiaalityö, etsivä nuorisotyö sekä nuorisoneuvonta.

Autamme löytämään ratkaisuja elämässä eteen tuleviin haasteisiin, kuten elämänhallintaan, koulutukseen tai työhön liittyviin asioihin. Meille tuleminen on vapaaehtoista ja löydämme reitin eteenpäin, oli elämäntilanteesi tällä hetkellä mikä tahansa. Nähdään Ohjaamossa!

Ohjaamon yhteydessä toimii Osaavasti yrityksiin ­­–hanke, jossa haetaan ratkaisuja tiivistää Forssan yritysten ja nuorten kohtaamista.  Hankkeessa kehitetään entistä vaikuttavampaa yhteistyötä nuorten työllistymisen parantamiseksi yli toimialarajojen. Nuorten ja yrittäjien kanssa muotoillaan entistä laadukkaampia palveluita vastaamaan muuttuviin osaamistarpeisiin.


 


Ohjaamo Forssa Facebookissa

Ohjaamo Forssa Instagramissa