Wirta-paja

WIRTA-PAJA SIIRTYY OSAKSI KANTA-HÄMEEN HYVINVOINTIALUETTA 1.1.2023 ALKAEN. SIVUILTAMME LÖYTYVÄT ASIANTUNTIJOIDEN PUHELINNUMEROT OVAT EDELLEEN VOIMASSA. HYVINVOINTIALUEESTA VOIT LUKEA LISÄÄ OMAHAME.FI.

Wirta-pajalla voit tutustua tietotekniikkaan, robotiikkaan, 3D tulostukseen, 3D mallinnukseen, logiikkaohjelmointiin, valokuvaukseen, videokuvaukseen, editointiin, digitointiin ja eri ohjelmistojen käyttöön. Wirta-pajalla ei ole ikään tai osaamiseen liittyviä rajoituksia - ainoastaan halu oppia uutta riittää.

Wirta-pajalla voi vahvistaa osaamistaan ja suorittaa osatutkinnon ja/tai tutkinnon seuraavilla koulutusaloilla: tieto- ja viestintätekniikka, tieto- ja tietoliikennetekniikka, audiovisuaalinen viestintätekniikka ja logistiikka. Voit myös suorittaa osatutkintoja yhteisistä tutkinnon osista. Lisäksi autamme työnhakuun liittyvissä haasteissa ja tarjoamme esimerkiksi työnhakuvalmennusta. Osaamisen vahvistaminen ja opintojen suorittaminen tehdään aina henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti huomioiden henkilökohtainen elämäntilanne. 

Wirta-paja tarjoaa palveluita yksityishenkilöille, yrityksille, yhdistyksille sekä julkiselle sektorille. Tarjoamiamme palveluita ovat tietokoneiden huolto- ja korjauspalvelut, digitointipalvelut, 3D-tulostuspalvelut sekä erikseen sovittaessa media- ja audiovisuaalisen alan palvelut. Huollamme ja korjaamme sekä autamme eri laitteisiin liittyvissä ongelmissa sekä järjestämme koulutustoimintaa liittyen digiosaamiseen.