Tapahtumakalenteri

Tervetuloa tutustumaan Forssan kattavaan tapahtumatarjontaan. Tapahtumakalenterista löydät niin suuret kuin pienetkin tapahtumat vuoden ympäri. Tunnetuimpia tapahtumia Forssassa ovat legendaarinen juoksu- ja pyöräilytapahtuma Forssan Suvi-ilta, harrasteajoneuvojen todellinen suurtapahtuma Pick-Nick, kaksipäiväinen musiikkia ja hyvää fiilistä tarjoava Forssan Holjat-kaupunkifestivaali sekä ainutlaatuiset Forssan Mykkäelokuvafestivaalit.

Tapahtumakalenteriin voi ilmoittaa omia Forssassa järjestettäviä tapahtumiaan täyttämällä lomakkeen.

Tapahtumakalenterin yhteyteen on koottu tapahtumajärjestäjien avuksi tapahtumajärjestäjän opas. Oppaassa on omat osionsa tapahtuman suunnitteluun, budjetointiin ja rahoitukseen, tapahtumapaikoille, rakenteille ja ympäristölle, luville ja ilmoituksille, tapahtumaturvallisuudelle sekä markkinoinnille ja viestinnälle.

Lisäksi tapahtumakalenterin yhteyteen on listattu Forssan tapahtumapaikat sekä Forssan kaupungilta vuokrattavat tilat.

 

Ihan koirana mennään: Viisas Velho ja kadonneiden lahjojen arvoitus

Ihan koirana mennään: Viisas Velho ja kadonneiden lahjojen arvoitus

Koko perheen näytelmä, kesto noin 30 min, liput 10 €.

Sijainti: Vanha kaupungintalo, Hämeentie 1 Forssa
Yhteyshenkilö: Ihan koirana mennään - esittävän taiteen yhdistys ry: 046 850 0089

Joulu on jo ovella ja Joulupukin pajassa kaikki alkaa olla valmista. Yhtäkkiä tapahtuu vallan kummia ja joululahjat ja Joulumuorin puuropata katoavat salaperäisesti. Lasten jouluilo on  vaarassa kadota! Monen mutkan takaa löytyy arvoituksen ratkaisu. Tuttuja joululauluja sisältävä näytelmä luo joulun tunnelmaa ja sopii niin pienille kuin vähän isommillekin lapsille jouluiloa tuomaan.

Esitykset

La 25.11. klo 13
Su 3.12. klo 18
Su 10.12. klo 13

Lipunmyynti ovelta, käteismaksu. Lippuvaraukset: p. 046 850 0089

 

Muuta