Tapahtumakalenteri

Tervetuloa tutustumaan Forssan kattavaan tapahtumatarjontaan. Tapahtumakalenterista löydät niin suuret kuin pienetkin tapahtumat vuoden ympäri. Tunnetuimpia tapahtumia Forssassa ovat legendaarinen juoksu- ja pyöräilytapahtuma Forssan Suvi-ilta, harrasteajoneuvojen todellinen suurtapahtuma Pick-Nick, kaksipäiväinen musiikkia ja hyvää fiilistä tarjoava Forssan Holjat-kaupunkifestivaali sekä ainutlaatuiset Forssan Mykkäelokuvafestivaalit.

Tapahtumakalenteriin voi ilmoittaa omia Forssassa järjestettäviä tapahtumiaan täyttämällä lomakkeen.

Tapahtumakalenterin yhteyteen on koottu tapahtumajärjestäjien avuksi tapahtumajärjestäjän opas. Oppaassa on omat osionsa tapahtuman suunnitteluun, budjetointiin ja rahoitukseen, tapahtumapaikoille, rakenteille ja ympäristölle, luville ja ilmoituksille, tapahtumaturvallisuudelle sekä markkinoinnille ja viestinnälle.

Lisäksi tapahtumakalenterin yhteyteen on listattu Forssan tapahtumapaikat sekä Forssan kaupungilta vuokrattavat tilat.

 

Vanha Värjäri: Bella Notte

Vanha Värjäri: Bella Notte

Elli Lukander luottobändeineen Värjärissä klo 20.

Sijainti: Vanha Värjäri
Yhteyshenkilö: Tomi Tervomaa

Elli Lukander luottobändeineen loihtii taattua joulun tunnelmaa jo perinteeksi muodostuneessa joulukonsertissa ravintola Vanha Värjärissä pe-la 15.-16.12. kello 20. Tänä vuonna on molempina iltoina mahdollisuus ostaa pelkkä ohjelmalippu tai ruokailla ennen esitystä.

Lisätiedot ja liput: Vanha Värjäri

 

Muuta