Tapahtumakalenteri

Tervetuloa tutustumaan Forssan kattavaan tapahtumatarjontaan. Tapahtumakalenterista löydät niin suuret kuin pienetkin tapahtumat vuoden ympäri. Tunnetuimpia tapahtumia Forssassa ovat legendaarinen juoksu- ja pyöräilytapahtuma Forssan Suvi-ilta, harrasteajoneuvojen todellinen suurtapahtuma Pick-Nick, kaksipäiväinen musiikkia ja hyvää fiilistä tarjoava Forssan Holjat-kaupunkifestivaali sekä ainutlaatuiset Forssan Mykkäelokuvafestivaalit.

Tapahtumakalenteriin voi ilmoittaa omia Forssassa järjestettäviä tapahtumiaan täyttämällä lomakkeen.

Tapahtumakalenterin yhteyteen on koottu tapahtumajärjestäjien avuksi tapahtumajärjestäjän opas. Oppaassa on omat osionsa tapahtuman suunnitteluun, budjetointiin ja rahoitukseen, tapahtumapaikoille, rakenteille ja ympäristölle, luville ja ilmoituksille, tapahtumaturvallisuudelle sekä markkinoinnille ja viestinnälle.

Lisäksi tapahtumakalenterin yhteyteen on listattu Forssan tapahtumapaikat sekä Forssan kaupungilta vuokrattavat tilat.

 

Galleria Moletti: Niina Hiltunen - Todellisuuksia -tekstiiliveistoksia

Galleria Moletti: Niina Hiltunen - Todellisuuksia -tekstiiliveistoksia

Niina Hiltusen tekstiiliveistokset tutkivat mielen säröytymisen kysymyksiä taiteen keinoin. Taiteilija on tavattavissa su 3.12. klo 14-16.

Sijainti: Forssan museon Galleria Moletti
Yhteyshenkilö: Forssan museo

NIINA HILTUNEN: TODELLISUUKSIA 

Tekstiiliteoksia

Galleria Moletti 7.11.-3.12.2023

Tekstiilitaiteilija Niina Hiltusen työskentely on lähtökohtaisesti monitaiteista, eri taiteenlajeja yhdistävää. Veistoksellisista ja abstrakteista, kolmiulotteisista tekstiiliteoksista paljastuu lähempää katsottuna ohuita säikeitä, hentoja ja hauraita piirteitä.

Todellisuuksia -näyttelyn teoksissa Hiltunen tarkastelee mielen säröytymistä ja siihen liittyviä kysymyksiä tekstiilitaiteen keinoin yhdistämällä odottamattomia, uudenlaisia materiaaleja perinteisiin kudonta- ja lankatekniikoihin. Teosten materiaalina on käytetty usein pehmeäksi ja turvalliseksi miellettyä tekstiilimateriaalia, mutta myös valoa heijastavia, metallinhohtoisia, käytettyjä sellon ja kontrabasson kieliä sekä näiden yhdistelmiä.

Taiteilijatapaaminen 3.12. klo 14-16 näyttelyn viimeisenä päivänä! Tervetuloa!

Lue koko näyttelytiedote:  www.forssanmuseo.fi

Kuva: 

Nina Hiltunen: Äänetön ääni. Yksityiskohta teoksesta.


Galleria Moletti, Forssan museo

Wahreninkatu 12, Forssa

TI-PE 10-16, LA 10-14, SU 12-16

Galleria Molettiin on aina vapaa pääsy! 

 

Muuta