Tapahtumakalenteri

Tervetuloa tutustumaan Forssan kattavaan tapahtumatarjontaan. Tapahtumakalenterista löydät niin suuret kuin pienetkin tapahtumat vuoden ympäri. Tunnetuimpia tapahtumia Forssassa ovat legendaarinen juoksu- ja pyöräilytapahtuma Forssan Suvi-ilta, harrasteajoneuvojen todellinen suurtapahtuma Pick-Nick, kaksipäiväinen musiikkia ja hyvää fiilistä tarjoava Forssan Holjat-kaupunkifestivaali sekä ainutlaatuiset Forssan Mykkäelokuvafestivaalit.

Tapahtumakalenteriin voi ilmoittaa omia Forssassa järjestettäviä tapahtumiaan täyttämällä lomakkeen.

Tapahtumakalenterin yhteyteen on koottu tapahtumajärjestäjien avuksi tapahtumajärjestäjän opas. Oppaassa on omat osionsa tapahtuman suunnitteluun, budjetointiin ja rahoitukseen, tapahtumapaikoille, rakenteille ja ympäristölle, luville ja ilmoituksille, tapahtumaturvallisuudelle sekä markkinoinnille ja viestinnälle.

Lisäksi tapahtumakalenterin yhteyteen on listattu Forssan tapahtumapaikat sekä Forssan kaupungilta vuokrattavat tilat.

 

Netta Skog & Nina Tapio - Toiveena Joulu

Netta Skog & Nina Tapio - Toiveena Joulu

Digiharmonikkataiteilija Netta Skog ja laulaja Nina Tapio esiintyvät Forssassa (Vanha Värjäri) 1.12.2023 kello 19.

Sijainti: Vanha Värjäri
Yhteyshenkilö: Netta Skog

Digiharmonikkataiteilija Netta Skog ja upeaääninen laulaja Nina Tapio yhdistävät voimansa ensimmäistä kertaa ja tulkitsevat yhdessä mitä kauneimpia joululauluja. Ohjelmisto on koostettu muun muassa molempien suosikki-joululauluista, joita on sovitettu digiharmonikan monipuolisella soundimaailmalla.

Tule kokemaan tämä ainutlaatuinen ja lämmin joulutunnelma, jollaista ei ole ennen nähty!

Liput 20 €

Lisätiedot:

info@nettaskog.com

www.nettaskog.com

 

Muuta