Tapahtumakalenteri

Tervetuloa Forssan tapahtumakalenteriin. Tapahtumakalenterista löydät kootusti Forssan monipuolisen kulttuuri- ja tapahtumatarjonnan menovinkkeineen kaikenikäisille.

Vuosittain Forssassa järjestetään useita ainutlaatuisia tapahtumia kuten Suomen suurimpiin juoksu- ja pyöräilytapahtumiin kuuluva Suvi-ilta, kamarimusiikkitapahtuma Musica Kalevi Aho, iloinen kaupunkifestivaali Holjat, harrasteajoneuvotapahtuma Pick-Nick sekä Kansainväliset Mykkäelokuvafestivaalit unohtamatta maankuuluja Forssan Pilvenmäen raveja, joita järjestetään ympäri vuoden.

Tule ja nauti Forssan upeista tapahtumista!

 

Bio-Kaari: Muumipeikko ja pyrstötähti

Bio-Kaari: Muumipeikko ja pyrstötähti

Animaatio - kesto 1 h 14 min - S - Liput 11 €

Sijainti: Bio-Kaari, Torikatu 10 Forssa
Yhteyshenkilö: www.bio-kaari.fi

MUUMIPEIKKO JA PYRSTÖTÄHTI (2023)

Kaikkien rakastama klassikko Muumipeikko ja pyrstötähti saapuu uudistettuna elokuvateattereihin! Eräänä sateisena iltana Muumilaakson rauhaisaan idylliin saapuu filosofiksi esittäytyvä Piisamirotta ennustamaan koko maapalloa kohtaavaa katastrofia. Yhtäkkiä kesä ei olekaan enää niin kuin ennen. Muumipeikon, Nipsun ja Pikku Myyn on lähdettävä vaikeakulkuiseen seikkailuun tähtitornivuoren huipulle selvittämään, onko maailmanloppu todella tulossa.

Elämän palaaminen uomiinsa edellyttää Muumilaakson väeltä ennennäkemätöntä sankaruutta. Matkalla kohdataan jännittäviä vaaroja, mutta myös luonnon ihmeitä ja uskomattomia aarteita – ja solmitaan korvaamattomia uusia ystävyyksiä. Tarinassa tavataan myös seikkailija Nuuskamuikkunen sekä viisas keksijä Niisku ja hänen siskonsa Niiskuneiti.

Vahvistunein joukoin kotiin Muumilaaksoon palattuaan on ystävyksillä entistäkin paremmat eväät niin pyörremyrskyiltä kuin pyrstötähdiltä suojautumiseen ja koko Muumi-perheen pelastamiseen. Tarvitaan vain kekseliäisyyttä, yhteishenkeä ja valmiutta auttaa apua tarvitsevia, jotta kaikki pysyvät turvassa merkillisiltä luonnonilmiöiltä. Ohjaus: Ohjaus: Hiroshi Saito / Ääniohjaus: Markus Bäckman; Käsikirjoitus: Akira Miyazaki; Näyttelijät: Muumipeikko: Joonathan Kettunen; Hemuli: Jarmo Koski, Pikku Myy: Sarika Lipasti, Muumimamma: Kristiina Halttu, Muumipappa: Carl-Kristian Rundman, Nipsu: Tuomas Uusitalo, Niisku: Antti LJ Pääkkönen, Niiskuneiti: Heljä Heikkinen, Nuuskamuikkunen: Markus Niemi Perustuu Dennis Livsonin elokuvaan (1992) ja Tove Janssonin kirjaan (1946) Muumipeikko ja pyrstötähti.

Traileri Muumipeikko ja pyrstötähti

 

Muuta