Tapahtumakalenteri

Tervetuloa tutustumaan Forssan kattavaan tapahtumatarjontaan. Tapahtumakalenterista löydät niin suuret kuin pienetkin tapahtumat vuoden ympäri. Tunnetuimpia tapahtumia Forssassa ovat legendaarinen juoksu- ja pyöräilytapahtuma Forssan Suvi-ilta, harrasteajoneuvojen todellinen suurtapahtuma Pick-Nick, kaksipäiväinen musiikkia ja hyvää fiilistä tarjoava Forssan Holjat-kaupunkifestivaali sekä ainutlaatuiset Forssan Mykkäelokuvafestivaalit.

Tapahtumakalenteriin voi ilmoittaa omia Forssassa järjestettäviä tapahtumiaan täyttämällä lomakkeen.

Tapahtumakalenterin yhteyteen on koottu tapahtumajärjestäjien avuksi tapahtumajärjestäjän opas. Oppaassa on omat osionsa tapahtuman suunnitteluun, budjetointiin ja rahoitukseen, tapahtumapaikoille, rakenteille ja ympäristölle, luville ja ilmoituksille, tapahtumaturvallisuudelle sekä markkinoinnille ja viestinnälle.

Lisäksi tapahtumakalenterin yhteyteen on listattu Forssan tapahtumapaikat sekä Forssan kaupungilta vuokrattavat tilat.

 

Forssan kirjaston lukupiiri

Forssan kirjaston lukupiiri

Sijainti: Forssan kaupunginkirjasto, Puustinen, 2. kerros
Yhteyshenkilö: Taija Lehtinen

Tule mukaan kirjaston lukupiiriin! Käydään yhdessä rentoa keskustelua luetun kirjan teemoista teekupillisen äärellä. Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat lukupiirikävijät! Ensimmäisenä kirjana Tove Janssonin Kesäkirja. Kysy kirjaa asiakaspalvelutiskistä.

Lukupiiri kokoontuu Forssan kaupunginkirjaston lukusali Puustisessa 2. kerroksessa. Vetäjänä Taija Lehtinen. Teetarjoilu.

 

Muuta