Tapahtumakalenteri

Tervetuloa tutustumaan Forssan kattavaan tapahtumatarjontaan. Tapahtumakalenterista löydät niin suuret kuin pienetkin tapahtumat vuoden ympäri. Tunnetuimpia tapahtumia Forssassa ovat legendaarinen juoksu- ja pyöräilytapahtuma Forssan Suvi-ilta, harrasteajoneuvojen todellinen suurtapahtuma Pick-Nick, kaksipäiväinen musiikkia ja hyvää fiilistä tarjoava Forssan Holjat-kaupunkifestivaali sekä ainutlaatuiset Forssan Mykkäelokuvafestivaalit.

Tapahtumakalenteriin voi ilmoittaa omia Forssassa järjestettäviä tapahtumiaan täyttämällä lomakkeen.

Tapahtumakalenterin yhteyteen on koottu tapahtumajärjestäjien avuksi tapahtumajärjestäjän opas. Oppaassa on omat osionsa tapahtuman suunnitteluun, budjetointiin ja rahoitukseen, tapahtumapaikoille, rakenteille ja ympäristölle, luville ja ilmoituksille, tapahtumaturvallisuudelle sekä markkinoinnille ja viestinnälle.

Lisäksi tapahtumakalenterin yhteyteen on listattu Forssan tapahtumapaikat sekä Forssan kaupungilta vuokrattavat tilat.

 

Takaronttikirppis

Takaronttikirppis

Lauantaina 2.12.2023 Forssan torilla järjestetään Takaronttikirppis kello 7-14.

Sijainti: Forssan tori
Yhteyshenkilö: Tiina Koskinen

Takaronttikirppiksiä järjestetään ympäri vuoden, joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina kello 7-14. Pyhäpäivän sattuessa kohdalle siirretään kirppis seuraavalle lauantaille. Ilmoittautumisia ei tarvitse tehdä, vaan torille voi tulla ilmaiseksi myymään kirpputoritavaraa autonsa takaluukusta.

 

Muuta