Tapahtumakalenteri

Tervetuloa Forssan tapahtumakalenteriin. Tapahtumakalenterista löydät kootusti Forssan monipuolisen kulttuuri- ja tapahtumatarjonnan menovinkkeineen kaikenikäisille.

Vuosittain Forssassa järjestetään useita ainutlaatuisia tapahtumia kuten Suomen suurimpiin juoksu- ja pyöräilytapahtumiin kuuluva Suvi-ilta, kamarimusiikkitapahtuma Musica Kalevi Aho, iloinen kaupunkifestivaali Holjat, harrasteajoneuvotapahtuma Pick-Nick sekä Kansainväliset Mykkäelokuvafestivaalit unohtamatta maankuuluja Forssan Pilvenmäen raveja, joita järjestetään ympäri vuoden.

Tule ja nauti Forssan upeista tapahtumista!

 

Lautapeli-illat Forssan kirjastolla

Lautapeli-illat Forssan kirjastolla

Tervetuloa pelaamaan lautapelejä parillisten viikkojen torstaisin Forssan kaupunginkirjastolle!

Sijainti: Forssan kaupunginkirjasto
Yhteyshenkilö: Timo Myllymäki, p. 03 4141 5408

Lautapeli-illat parillisten viikkojen torstaisin Forssan kaupunginkirjaston Lukusali Puustisessa klo 17–20.

Kirjaston lautapeli-illat ovat kaikille avoimia ja niihin on vapaa pääsy, eikä niihin tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Iltojen tavoitteena on koota pelaamisesta kiinnostuneet ihmiset yhteen ja edistää paikallista lauta- ja korttipelikulttuuria. Peliseuraa on paikalla takuuvarmasti.

Peli-illoissa pelataan sekä nuorille että aikuisille suunnattuja pelejä laidasta laitaan. Pelien sääntöjä ei tarvitse päntätä ennakkoon, vaan ne käydään aina alussa läpi, ja kerrataan myös pelien aikana tarvittaessa. Voit ottaa myös omia pelejä mukaasi. Tervetuloa!

Esimerkkejä pelatuista peleistä:
Wingspan, Dune, Pipeline, Mystic Vale, Hero Realms, Dungeon Quest, Small World, Scythe, Hero Quest, Dale of Merchants, Village, Dominion, Agricola...

Ajankohtaista tietoa lautapeli-illoista löydät Facebook-ryhmästä Forssan seudun lautapelaajat: www.facebook.com/groups/lautapelitforssa/ 

 

Muuta