Tapahtumakalenteri

Tervetuloa Forssan tapahtumakalenteriin. Tapahtumakalenterista löydät kootusti Forssan monipuolisen kulttuuri- ja tapahtumatarjonnan menovinkkeineen kaikenikäisille.

Vuosittain Forssassa järjestetään useita ainutlaatuisia tapahtumia kuten Suomen suurimpiin juoksu- ja pyöräilytapahtumiin kuuluva Suvi-ilta, kamarimusiikkitapahtuma Musica Kalevi Aho, iloinen kaupunkifestivaali Holjat, harrasteajoneuvotapahtuma Pick-Nick sekä Kansainväliset Mykkäelokuvafestivaalit unohtamatta maankuuluja Forssan Pilvenmäen raveja, joita järjestetään ympäri vuoden.

Tule ja nauti Forssan upeista tapahtumista!

 

Kirjallisuusilta: Johanna Valkama

Kirjallisuusilta: Johanna Valkama

Johanna Valkama vierailee kirjallisuusillassa Forssan pääkirjastossa.

Sijainti: Forssan kaupunginkirjasto
Yhteyshenkilö: Sirkka Ylander

Johanna Valkama vierailee kirjallisuusillassa Forssan pääkirjastossa. Tapahtumapaikkana on Brander-sali.

Hän lumosi lukijat rautakauden Pohjolaan sijoittuvilla romaaneillaan. Itämeren Aurin tarina alkaa Torronsuolta!

Johanna Valkama (s.1982) on kotoisin Tampereelta ja asuu nykyään Nokialla aviomiehensä ja kahden poikansa kanssa. Valkama työskentelee kirjoittamisen ohella markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijatehtävissä. Hän harrastaa hevosurheilua ja luonnossa liikkumista suomenpystykorvansa kanssa, ja kirjoittaessaan hän kuuntelee melodista metallimusiikkia.

Uuteen sarjaansa hän on ammentanut inspiraatiota pohjalaisista sukujuuristaan. Valkama on sukua nuijasodan päällikölle Jaakko Ilkalle, jonka nuori, määrätietoinen leski nousee uuden sarjan päähenkilöksi. Viimeksi sarjaan ilmestyi kolmas osa, Tervahovi, keväällä 2023.

Johanna Valkaman tuotanto Louna-kirjastoissa: 

(Tekijä:johanna valkama) | Hakutulokset | Louna-kirjastot (finna.fi)

 

Muuta