Tapahtumakalenteri

Tervetuloa Forssan tapahtumakalenteriin. Tapahtumakalenterista löydät kootusti Forssan monipuolisen kulttuuri- ja tapahtumatarjonnan menovinkkeineen kaikenikäisille.

Vuosittain Forssassa järjestetään useita ainutlaatuisia tapahtumia kuten Suomen suurimpiin juoksu- ja pyöräilytapahtumiin kuuluva Suvi-ilta, kamarimusiikkitapahtuma Musica Kalevi Aho, iloinen kaupunkifestivaali Holjat, harrasteajoneuvotapahtuma Pick-Nick sekä Kansainväliset Mykkäelokuvafestivaalit unohtamatta maankuuluja Forssan Pilvenmäen raveja, joita järjestetään ympäri vuoden.

Tule ja nauti Forssan upeista tapahtumista!

 

Avoimet ovet Wiksbergin kartanon talousrakennuksessa ja viljelypalstoilla

Avoimet ovet Wiksbergin kartanon talousrakennuksessa ja viljelypalstoilla

Tervetuloa tutustumaan Wiksbergin kartanon vanhan, ainutlaatuisen talousrakennuksen korjauksen vaiheisiin 27.5.2023 klo 12-14!

Sijainti: Wikbergin kartanon viljelypalstat ry, Kuivakorventie, Viksberg, Forssa
Yhteyshenkilö: Arja Kanerva

Tervetuloa tutustumaan Wiksbergin kartanon vanhan, ainutlaatuisen talousrakennuksen korjauksen vaiheisiin! Talousrakennus on tiettävästi vanhin, yhä pystyssä oleva rakennnus Forssassa, ja sitä on kunnostanut Wiksbergin kartanon viljelypalstat ry vuodesta 2017. Talousrakennuksella on mielenkiintoinen ja monivaiheinen historia, ja se on ollut vuosien varrella monessa käytössä. Yhdistyksen hallituksen jäsenet ja kaupunginarkkitehti Sirkka Köykkä kertovat rakennuksesta ja korjausten eri vaiheista. Talon yläkertaan on suunnitteilla avara kesänäyttelytila, joka saadaan käyttöön viimeistään ensi kesäksi. Esittelyssä ovat myös viljelypalstat, joita vuokrataan kaupungin asukkaille.

Lisätietoa tapahtumasta

 

Muuta