Bio-Kaari:   Klo: 15:45:    Risto Räppääjä ja villi kone (2023)

Bio-Kaari: Klo: 15:45: Risto Räppääjä ja villi kone (2023)

Koko perheen -S- Kesto: 1 h 16 min Liput: 11 €

Sijainti: Bio-Kaari Torikatu 10 Forssa

Videot

Elokuvan tiedot

Ensi-ilta:  17.02.2023

Kesto:  1 h 16 min

Jakelija:  Nordisk Film

Risto on pitkästynyt, koska Nelliä kiinnostaa vain nuori poppari Ville Pyry. Kaikki muuttuu, kun Lennart Lindberg lainaa Ristolle vanhan konsolipelinsä. Rauha Räppääjä uumoilee, että kesästä tulee rauhallinen, sillä Risto istuu päivät pitkät omassa huoneessaan.

Rauha uskoo Riston runoilevan, mutta Lennart Lindbergin mielestä Risto on muuttunut pelatessaan erakoksi. Kone päätyy Lennartin huostaan, mutta pian hänenkin asunnostaan kuuluu erikoisia huutoja. Rauha, Nelli ja paikalle tupsahtava Elvi Räppääjä tempaisevat Riston ja Lennartin lopulta irti koneen imusta.

Nelli menee Ville Pyryn konserttiin ja hänen tietämättään sinne tulevat myös Risto, Rauha, Lennart ja Elvi. Lavalla väärinkäsitykset seuraavat toisiaan ja tapahtumat saavat yllättäviä käänteitä. Koko perheen musiikkikomedia Risto Räppääjän seikkailuista pelimaailman pyörteissä.

Ohjaus: Maria Sid; Käsikirjoitus: Sinikka Nopola, Tiina Nopola, Emma Nopola ja Rimbo Salomaa; Näyttelijät: Otso Törmälä, Meri Lahikainen, Minka Kuustonen, Ylermi Rajamaa ja Jenni Kokander.

 

Muuta