Tapahtumakalenteri

Tervetuloa Forssan tapahtumakalenteriin. Tapahtumakalenterista löydät kootusti Forssan monipuolisen kulttuuri- ja tapahtumatarjonnan menovinkkeineen kaikenikäisille.

Vuosittain Forssassa järjestetään useita ainutlaatuisia tapahtumia kuten Suomen suurimpiin juoksu- ja pyöräilytapahtumiin kuuluva Suvi-ilta, kamarimusiikkitapahtuma Musica Kalevi Aho, iloinen kaupunkifestivaali Holjat, harrasteajoneuvotapahtuma Pick-Nick sekä Kansainväliset Mykkäelokuvafestivaalit unohtamatta maankuuluja Forssan Pilvenmäen raveja, joita järjestetään ympäri vuoden.

Tule ja nauti Forssan upeista tapahtumista!

 

Outi Rämö: Muotokuvia ja muutamia muistoja, Galleria Moletti, 28.2.-26.3.2023

Outi Rämö: Muotokuvia ja muutamia muistoja, Galleria Moletti, 28.2.-26.3.2023

Kuvataiteilija Outi Rämön muotokuvia ja abstrakteja töitä esillä Galleria Moletin maaliskuussa.

Sijainti: Forssan museo
Yhteyshenkilö: Kristiina Huttunen

”Tähän näyttelyyn olen tehnyt ystävistäni muotokuvia öljyväreillä ja akvarelleilla.  Muotokuvat ovat samalla värimaalauksia. Haluan kertoa jotakin erityistä henkilöstä, jotakin meidän keskusteluistamme ja sen hetken tunnelmasta. Mukana on myös abstrakteja töitä. Minua kiinnostavat maalatessa intuitio ja alitajunta, miten ne vaikuttavat maalaamiseen.

Olen kuvataiteen maisteri, taidemaalari, kuvataiteilija ja kuvataiteen opettaja. Olen valmistunut kuvataideakatemiasta 2001. Maalaan mm. abstrakteja töitä akryyli- ja öljyväreillä. Minua kiinnostaa moni eri tekniikka, rakastan taidetta eri muodoissa, haluan oppia uusia asioita ja nautin tekemisestä. Niinpä olen viime vuosina tehnyt paljon grafiikkaa, sekä metalli- että puugrafiikkaa. Teen myös keramiikkatöitä. Välillä piirrän, tussilla tai hiilikynällä, akvarelleilla maalaan myös. Minua kiinnostaa trash design, ja kiinnostaa suunnitella tarpeellisia esineitä ja korjata, suunnitella kierrätystaidetta. Jos kysytään, mikä taiteen muoto on lähinnä sydäntäni, niin se on käsitetaide. 

Töissäni koetan rentoutua ja antaa alitajunnan viedä. Se on intensiivistä, keskittynyttä. Maalauksella on oma kieli, sitä täytyy noudattaa.”  Outi Rämö, helmikuu 2023

---

Galleria Moletti, Forssan museo

Wahreninkatu 12

30100 Forssa


ti-pe 10–16

la 10–14

su 12–16


Kuvatiedot

Outi Rämö: Sini kertoo lohikäärmeistä, öljyväri, v. 2022.  Kuva @OutiRämö


 

Muuta