Tapahtumakalenteri

Tervetuloa Forssan tapahtumakalenteriin. Tapahtumakalenterista löydät kootusti Forssan monipuolisen kulttuuri- ja tapahtumatarjonnan menovinkkeineen kaikenikäisille.

Vuosittain Forssassa järjestetään useita ainutlaatuisia tapahtumia kuten Suomen suurimpiin juoksu- ja pyöräilytapahtumiin kuuluva Suvi-ilta, kamarimusiikkitapahtuma Musica Kalevi Aho, iloinen kaupunkifestivaali Holjat, harrasteajoneuvotapahtuma Pick-Nick sekä Kansainväliset Mykkäelokuvafestivaalit unohtamatta maankuuluja Forssan Pilvenmäen raveja, joita järjestetään ympäri vuoden.

Tule ja nauti Forssan upeista tapahtumista!

 

Bio-Kaari:  Klo 20:00:   Sisu

Bio-Kaari: Klo 20:00: Sisu

Toiminta -K16/13- Kesto: 1 h 32 min Liput: 13 €

Sijainti: Bio-Kaari Torikatu 10 Forssa

Videot

Elokuvan tiedot

Ensi-ilta:  27.01.2023

Kesto:  1 h 32 min

Jakelija:  Nordisk Film


Syvällä Lapin erämaassa Aatami Korpi (Jorma Tommila) etsii kultaa. Ajoittain pommikoneiden ylilento ja etäiset sodan äänet kuuluvat kirkkaina syysöinä. Viimein raskas työ palkitaan ja kultapöly vaskoolissa kasvaa kultakimpaleiksi.

Aatami lähtee viemään kulta-aarrettaan lähimpään kaupunkiin. Kun Aatamia vastaan rymistelee SS Obersturmführer Bruno Helldorfin (Aksel Hennie) johtama kolmekymmentä henkinen natsituhopartio, alkaa henkeäsalpaava ja kullanhimoinen takaa-ajo läpi tuhotun ja miinoitetun Lapin erämaan. "SISU on hampaat irvessä pystyyn nostettu nyrkki.

Se on sitkeää uhmakkuutta kohtalon edessä. SISU syttyy, kun viimeinenkin toivonkipinä on hiipunut.” Ohjaus: Jalmari Helander; Käsikirjoitus: Jalmari Helander; Näyttelijät: Jorma Tommila, Aksel Hennie, Jack Doolan, Mimosa Willamo ja Onni Tommila.

 

Muuta