Tapahtumakalenteri

Tervetuloa Forssan tapahtumakalenteriin. Tapahtumakalenterista löydät kootusti Forssan monipuolisen kulttuuri- ja tapahtumatarjonnan menovinkkeineen kaikenikäisille.

Vuosittain Forssassa järjestetään useita ainutlaatuisia tapahtumia kuten Suomen suurimpiin juoksu- ja pyöräilytapahtumiin kuuluva Suvi-ilta, kamarimusiikkitapahtuma Musica Kalevi Aho, iloinen kaupunkifestivaali Holjat, harrasteajoneuvotapahtuma Pick-Nick sekä Kansainväliset Mykkäelokuvafestivaalit unohtamatta maankuuluja Forssan Pilvenmäen raveja, joita järjestetään ympäri vuoden.

Tule ja nauti Forssan upeista tapahtumista!

 

Anne Vilkuna: Pala palalta 10.-29.1.2023

Anne Vilkuna: Pala palalta 10.-29.1.2023

Anne Vilkuna on hämeenlinnalainen taiteilija ja kuvataideopettaja. Hänen näyttelynsä avaa Galleria Moletin näyttelyvuoden 2023.

Sijainti: Galleria Moletti, Forssan museo
Yhteyshenkilö: Kristiina Huttunen

Maalauksia ja kollaasiteoksia  

“Historian tuulet puhaltavat pyörteenä, jonka imuun tuntemamme maailma hajoaa pala palalta. Uusi maailma, vielä vaikeasti hahmotettava, kasaantuu – pala palalta.   Tunnetun ja tuntemattoman välissä selviydymme toivon, luottamuksen, älyn ja empatian avulla.   Teoksillani pyrin peilaamaan tätä hämmentävää aikaa, usein eläinten kautta.”   Anne Vilkuna  

 Anne Vilkuna on Janakkalassa asuva kuvataideopettaja ja kuvataiteilija. Hän on syntynyt Ylivieskassa 1967 ja on valmistunut Tampereen yliopistosta kasvatustieteen maisteriksi 1992 ja Taideteollisesta korkeakoulusta kuvataideopettajaksi 1995. Vilkuna on taidekasvatustyön ohessa osallistunut aktiivisesti näyttelytoimintaan . 

Anne Vilkunan Pala palalta Galleria Moletissa 19.-29.1.2023

Galleria Moletti, Forssan museo, Wahreninkatu 12, Forssa

ti-pe 10-16

la 10-14

su 12-16

Galleria Molettiin on aina vapaa pääsy! 

 

Muuta