Tapahtumakalenteri

Tervetuloa Forssan tapahtumakalenteriin. Tapahtumakalenterista löydät kootusti Forssan monipuolisen kulttuuri- ja tapahtumatarjonnan menovinkkeineen kaikenikäisille.

Vuosittain Forssassa järjestetään useita ainutlaatuisia tapahtumia kuten Suomen suurimpiin juoksu- ja pyöräilytapahtumiin kuuluva Suvi-ilta, kamarimusiikkitapahtuma Musica Kalevi Aho, iloinen kaupunkifestivaali Holjat, harrasteajoneuvotapahtuma Pick-Nick sekä Kansainväliset Mykkäelokuvafestivaalit unohtamatta maankuuluja Forssan Pilvenmäen raveja, joita järjestetään ympäri vuoden.

Tule ja nauti Forssan upeista tapahtumista!

 

Bio-Kaari:   Klo: 19:30:   Punttikomedia (2021)

Bio-Kaari: Klo: 19:30: Punttikomedia (2021)

Komedia -K7/4- Kesto: 1h 34min Liput: 11€

Sijainti: Bio-Kaari Torikatu 10 Forssa

Videot

Elokuvan tiedot

Ensi-ilta:  22.10.2022

Kesto:  1 h 34 min

Jakelija:  SF Studios Finland

Kerttu (Iina Kuustonen) on määrätty selkävaivojen takia kuntosalille, jossa käy ilmi, että hän on geneettinen superlahjakkuus. Äkkiarvaamatta hän päätyy tähtäämään kohti uskomatonta tavoitetta, fitness-kisalavaa. Avuksi osuu entinen geneettinen ihme, kehäraakki kehonrakentaja Vili (Mikko Töyssy), jolla on elämäntarkoitus hukassa.

Eriparisella kaksikolla on paljon opittavaa toisiltaan. Ennen kuin Kerttu saadaan kisakuntoon ja Vili takaisin elämänsyrjään, on molempien kasvettava ihmisinä ja voitettava jyrkkiä ennakkoluuloja. Ohjaus: Aleksi Delikouras Käsikirjoitus: Pekko Pesonen Näyttelijät: Iina Kuustonen, Mikko Töyssy, Pamela Tola, Eero Ritala, Katariina Kaitue ja Juha Mentula.

 

Muuta