Tapahtumakalenteri

Tervetuloa Forssan tapahtumakalenteriin. Tapahtumakalenterista löydät kootusti Forssan monipuolisen kulttuuri- ja tapahtumatarjonnan menovinkkeineen kaikenikäisille.

Vuosittain Forssassa järjestetään useita ainutlaatuisia tapahtumia kuten Suomen suurimpiin juoksu- ja pyöräily tapahtumiin kuuluva Suvi-ilta, kamarimusiikkitapahtuma Musica Kalevi Aho, iloinen kaupunkifestivaali Holjat, harrasteajoneuvotapahtuma Pick-Nick sekä Kansainväliset Mykkäelokuvafestivaalit unohtamatta maankuuluja Forssan Pilvenmäen raveja, joita järjestetään ympäri vuoden.

Tule ja nauti Forssan upeista tapahtumista!

 

Tanja Kallio: Luonnostaan

Tanja Kallio: Luonnostaan

Tekstiilitaiteilija-kuosisuunnittelijan miniryijyjä Galleria Moletissa
TI-PE 10-16
LA 10-14
SU 12-16
Ilmainen sisäänpääsy, tervetuloa!

Sijainti: Galleria Moletti, Forssan museo, Wahrenink. 12, Forssa
Yhteyshenkilö: Kristiina Huttunen

"Ryijy on värejä ja muotoja, ryijy on pala suomalaista käsityöperinnettä. Uusi miniryijysarjani on syntynyt kokeiluista, joissa suomalaista lampaanvillaa on värjätty perinteisiä sieni- ja kasvivärjäyksen menetelmiä käyttäen, " kertoo tekstiilitaiteilija Tanja Kallio. Tanja Kallio on muotoilija, joka asuu Espoossa. Hän on erikoistunut visuaalisiin ilmeisiin, kuosisuunnitteluun, tuotemuotoiluun ja tekstiilitaiteeseen. Vuorovaikutus, erilaisten rajapintojen kohtaaminen sekä värien ja materiaalien kompositiot kiehtovat Kalliota.

Tanja Kallion Luonnostaan - miniryijyjä Galleria Moletissa 6.9.-25.9.2022

Galleria Moletti on avoinna ti-pe 10-16, la 10-14, su 12-16. Galleria Moletti on aina ilmainen. Tervetuloa! 

 

Muuta