Tapahtumakalenteri

Tervetuloa Forssan tapahtumakalenteriin. Tapahtumakalenterista löydät kootusti Forssan monipuolisen kulttuuri- ja tapahtumatarjonnan menovinkkeineen kaikenikäisille.

Vuosittain Forssassa järjestetään useita ainutlaatuisia tapahtumia kuten Suomen suurimpiin juoksu- ja pyöräily tapahtumiin kuuluva Suvi-ilta, kamarimusiikkitapahtuma Musica Kalevi Aho, iloinen kaupunkifestivaali Holjat, harrasteajoneuvotapahtuma Pick-Nick sekä Kansainväliset Mykkäelokuvafestivaalit unohtamatta maankuuluja Forssan Pilvenmäen raveja, joita järjestetään ympäri vuoden.

Tule ja nauti Forssan upeista tapahtumista!

 

Suomen luonnonkukkien päivän retki Salmistonmäen luonnonsuojelualueella

Suomen luonnonkukkien päivän retki Salmistonmäen luonnonsuojelualueella

Suomen luonnonkukkien päivän retki Salmistonmäen luonnonsuojelualueella

Sijainti: Kytöniityntie, Forssa
Yhteyshenkilö: Lounais-Hämeen Luonnonsuojeluyhdistys ry, Forssan kaupunki

Tervetuloa opastetulle kasviretkelle Forssan Salmistonmäelle  19.6.2022 klo 12-14!

Kokoontuminen on klo 12 lintutornin edustalla osoitteessa Kytöniityntie.

Mukaan voi ottaa omat eväät ja säänmukaisen varustuksen. Saavuthan paikalle pyörällä, jalan tai kimppakyydillä, sillä parkkitilaa on rajoitetusti.

 Ympäristöministeriön rahoittaman hankeavustuksen turvin Forssan kaupunki on rakentanut osana ns. Retki-hanketta uuden lintutornin vanhan paikalle. Torniin on nyt vapaa pääsy.  Kävelyreitin kunnostus Salmistonmäelle on vielä työn alla,  mutta on käytettävissä.

Polku alkaa Forssan kaupungin vanhan Viksbergin kaatopaikan portin vierestä, jatkuen aidan suuntaisesti metsikön halki ja edelleen pellonpiennarta pitkin peltotielle ja siitä aidan ylitse suojelualueen polulle.

 Suojelualueella liikkuessa tulee huomioida luonnoneläimet sekä alueella aika ajoin laiduntavat eläimet. Alueella liikkuessa muista antaa pesintärauha linnuille.

Tervetuloa! 

  Lue QR- koodi päästäksesi karttaan.


 

Muuta