Tapahtumakalenteri

Tervetuloa Forssan tapahtumakalenteriin. Tapahtumakalenterista löydät kootusti Forssan monipuolisen kulttuuri- ja tapahtumatarjonnan menovinkkeineen kaikenikäisille.

Vuosittain Forssassa järjestetään useita ainutlaatuisia tapahtumia kuten Suomen suurimpiin juoksu- ja pyöräily tapahtumiin kuuluva Suvi-ilta, kamarimusiikkitapahtuma Musica Kalevi Aho, iloinen kaupunkifestivaali Holjat, harrasteajoneuvotapahtuma Pick-Nick sekä Kansainväliset Mykkäelokuvafestivaalit unohtamatta maankuuluja Forssan Pilvenmäen raveja, joita järjestetään ympäri vuoden.

Tule ja nauti Forssan upeista tapahtumista!

 

Osa mua -taidenäyttely

Osa mua -taidenäyttely

Tunnetaiteilija Sanna Paalu-Larkon näyttelyyn voi tutustua vapaasti ma-to 11-19 ja pe 11-17. Tervetuloa!

Sijainti: Näyttelytila Vinkkeli, Wahreninkatu 4

OSA MUA -taidenäyttely on esillä 7.6.-1.7.2022 näyttelytila Vinkkelissä

Näyttelyyn voi tutustua vapaasti ma-to klo 11-19 ja pe klo 11-17. Tervetuloa!

Näyttely on Sanna Paalu-Larkon ensimmäinen oma näyttely. Sanna luonnehtii itseään tunnetaiteilijaksi, sillä hänen työnsä saavat alkunsa usein silloin, kun hän haluaa purkaa itsestään ulos jotakin, mitä on vaikea sanoittaa. Taiteen tekeminen toimii hänelle itselleen terapeuttisena välineenä, se imaisee mukaansa, antaa voimaa ja yllättää.

Näyttelyn taulut hän kertoo tehneensä pääosin ajanjaksolla, jolloin kuuli sairastavansa kilpirauhasen syöpää. Toipuminen on ollut pitkä prosessi, jossa erityisesti maalaminen ja valokuvaus ovat olleet hänelle välineitä käsitellä tunteitaan ja toisaalta myös päästä hetkeksi pois, irti vallitsevasta tilanteesta. Taide tutkitusti vähentää stressiä ja ahdistuneisuutta sekä vähentää fyysisiä ja psykologisia oireita. 

Koulutukseltaan Sanna on sosionomi, mutta taide kaikissa muodoissaan on aina ollut hänelle sydäntä lähellä.  Syksyllä 2022 hän aloittaa taideterapian opinnot ja toivoo, että voi sitä kautta jatkossa auttaa myös muita löytämään taiteen terapeuttisia vaikutuksia. 

Sanna ottaa mielellään vastaan kaikenlaista palautetta ja tekee myös tilaustöitä. Näyttelyn lähes kaikki taulut ovat myytävävänä, joten älä epäröi ottaa Sannaan yhteyttä, mikäli mielenkiintosi herää!

Lisätietoja: sanna.paalu@gmail.com 

 

Muuta