Tapahtumakalenteri

Tervetuloa Forssan tapahtumakalenteriin. Tapahtumakalenterista löydät kootusti Forssan monipuolisen kulttuuri- ja tapahtumatarjonnan menovinkkeineen kaikenikäisille.

Vuosittain Forssassa järjestetään useita ainutlaatuisia tapahtumia kuten Suomen suurimpiin juoksu- ja pyöräily tapahtumiin kuuluva Suvi-ilta, kamarimusiikkitapahtuma Musica Kalevi Aho, iloinen kaupunkifestivaali Holjat, harrasteajoneuvotapahtuma Pick-Nick sekä Kansainväliset Mykkäelokuvafestivaalit unohtamatta maankuuluja Forssan Pilvenmäen raveja, joita järjestetään ympäri vuoden.

Tule ja nauti Forssan upeista tapahtumista!

 

 Minna Talonen: Jeans Dreams

Minna Talonen: Jeans Dreams

Näyttelyyn voi tutustua vapaasti ma-to 11-19 ja pe 11-17. Tervetuloa!

Sijainti: Näyttelytila Vinkkeli, Wahreninkatu 4

Minna Talonen: Jeans Dreams esillä Näyttelytila Vinkkelissä  4.-29.7.2022

Näyttely on avoinna ma-to 11-19 ja pe 11-17. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

"Pienenä katselin usein haltioituneena Music Televisioinia (Mtv) ja upeita musiikkivideoita. Olin estetiikasta innoissani ja jo silloin maalasin tai piirsin värikkäitä populaarikulttuurin hahmoja. Tämä innokkuus on kantanut tänne asti ja on ispiroinut koko tekemistäni kaikki vuodet kun olen taidetta tehnyt. Opiskelen SAMK:issa kuvataiteilijaksi. Olen kankaanmaalaaja. Erityisesti teen farkkukankaaseen mahdollisimman värikkäitä populaarikulttuurin hahmoja. Kankaanmaalaaminen on nykyajan nouseva trendi, joka liittyy vahvasti ihmisten identiteettiin ja ilmaisun haluun. Trendi on nousukiidossa. Erityisesti uudet sukupolvet myös suosivat kestävää kehitystä, jolloin kankaanmaalaamisella saadaan vanhaan vaatteeseen uutta ilmettä ja ryhtiä. Haluan myös että jokaisella on mahdollisuus käyttää ja ostaa taidettani. Työskentelyni tavoitteet ovat myös vähentää vaateroskan määrää ja ehkäistä ilmastonmuutosta vähentämällä pikamuotia ja auttaa ihmisiä pitämään farkkukankaitaan pidempään ja myös tuoda katukuvaan värikästä uniikkia taidetta. Taiteesta ja maapallosta nauttii näin myös tulevat sukupolvet. Kaikki näyttelyni farkut olen hankkinut kirpputorilta. Näyttelystäni löytyy hahmoja monesta eri aikakaudesta ja siellä on varmasti jokaiselle kävijälle jotakin tuttua.

Työni ovat kaikki ostettavissa ja teen myös tilaustöitä. Teen myös tauluja tilaustyönä." 

Lisätietoja: minna.talonen@hotmail.com

 

Muuta