Tapahtumakalenteri

Tervetuloa Forssan tapahtumakalenteriin. Tapahtumakalenterista löydät kootusti Forssan monipuolisen kulttuuri- ja tapahtumatarjonnan menovinkkeineen kaikenikäisille.

Vuosittain Forssassa järjestetään useita ainutlaatuisia tapahtumia kuten Suomen suurimpiin juoksu- ja pyöräily tapahtumiin kuuluva Suvi-ilta, kamarimusiikkitapahtuma Musica Kalevi Aho, iloinen kaupunkifestivaali Holjat, harrasteajoneuvotapahtuma Pick-Nick sekä Kansainväliset Mykkäelokuvafestivaalit unohtamatta maankuuluja Forssan Pilvenmäen raveja, joita järjestetään ympäri vuoden.

Tule ja nauti Forssan upeista tapahtumista!

 

Kaisa Soini: Limitys 14.6.-10.7.2022

Kaisa Soini: Limitys 14.6.-10.7.2022

Limitys-näyttely koostuu Kaisa Soinin maalauksista. Teoksia yhdistää vahva värinkäyttö ja abstrakti ilmaisu. TI-Pe 10-16, LA-SU 12-16. Vapaa

Sijainti: Galleria Moletti, Forssan museo, Wahrenink. 12, Forssa
Yhteyshenkilö: Kristiina Huttunen

Limityksen maalausten pinnoissa limittyvät useat, läpikuultavasta peittävään vaihtelevat värikerrokset, jotka paikoin hyvinkin ohuina summaavat pinnan värisävyn. Pinnat ovat värien joukko-opin näytöksiä. Niissä syntyy sävyjen välisiä leikkauksia ja unioneita. 

Teosten ytimessä on kuvapinnoilla virittyvä illuusio tilasta: kun toinen taso limittyy toisen päälle, jää toinen sen taakse. Tämä yksinkertainen huomio antaa katsojalle vihjeen syvyydestä ja mahdollisuuden kuvitella limitykseen kätkeytyvä avaruus.

Kaisa Soini (*1966) on Somerolla syntynyt taidemaalari ja arkkitehti, joka asuu ja työskentelee Nokialla. Soini on Tampereen teknillisen korkeakoulun ja kansainvälisesti arvostetun Cranbrook Academy of Artin harvoja suomalaisia arkkitehtikasvatteja. Soini on Taidemaalariliiton ja Suomen Taiteilijaseuran jäsen, jonka yli 25 vuotta kestänyt kuvataiteilijaura sisältää lukuisia maalausnäyttelyitä ja julkisia teoksia. Taiteellisen työskentelyn lisäksi Soini toimii taiteen yliopisto-opettajana Tampereen yliopiston Arkkitehtuurin yksikössä.

ke 22.6. klo 13-14  TAITEILIJATUNTI – Kaisa Soini opastaa ja kertoo näyttelyn taustoista

Kuva: Kaisa Soini: Päreinä III, 2019, akrylaatti kankaalle  (210 x 140 cm)

Galleria Moletti avoinna

TI-PE 10-16

LA-SU 12-16

Vapaa pääsy.

Tervetuloa! 

 

Muuta