Tapahtumakalenteri

Tervetuloa Forssan tapahtumakalenteriin. Tapahtumakalenterista löydät kootusti Forssan monipuolisen kulttuuri- ja tapahtumatarjonnan menovinkkeineen kaikenikäisille.

Vuosittain Forssassa järjestetään useita ainutlaatuisia tapahtumia kuten Suomen suurimpiin juoksu- ja pyöräily tapahtumiin kuuluva Suvi-ilta, kamarimusiikkitapahtuma Musica Kalevi Aho, iloinen kaupunkifestivaali Holjat, harrasteajoneuvotapahtuma PickNick sekä Kansainväliset Mykkäelokuvafestivaalit unohtamatta maankuuluja Forssan Pilvenmäen raveja, joita järjestetään ympäri vuoden.

Tule ja nauti Forssan upeista tapahtumista!

 

Kuosien juhlaa

Kuosien juhlaa

Upeita vintagekankaita ja tarinoita niiden takana - sekä Suomesta että Ruotsista. Esillä keräilijä Maria Jernkvistin kokoelmaa ja kokoelmala

Sijainti: Näyttelytila Vinkkeli, Forssan kaupunginkirjasto
Yhteyshenkilö: Kristiina Huttunen

Kuosien juhlaa -näyttelyn takana on ruotsalainen journalisti, tekstiiliyrittäjä ja keräilijä Maria Jernkvist. Näyttely esittelee suomalaista ja ruotsalaista kuosisuunnittelua 1930-80 -luvuilta ja koostuu sekä Jenrkvistin omista kokoelmista että kokoelmalainoista. Näyttelyn ohessa toimii pieni ja sydämellinen popup-kauppa.

Näyttely on avoinna 6.5.-3.6.2022 välisenä aikana


MA-TO 11-19

PE  11-17

LA 10-14

SU 12-16 (käynti Luontomuseon oven kautta). 


Maria Jernkvist & popup-kauppa samassa tilassa ti-pe 11-17, la 10-14, su 12-16.
Kuosien juhlaa, Näyttelytila Vinkkeli, Forssan kaupunginkirjasto 2.krs, Wahreninkatu 4B, Forssa. 

Lisää sivuillamme: www.forssanmuseo.fi

 

Muuta