Tapahtumakalenteri

Tervetuloa Forssan tapahtumakalenteriin. Tapahtumakalenterista löydät kootusti Forssan monipuolisen kulttuuri- ja tapahtumatarjonnan menovinkkeineen kaikenikäisille.

Vuosittain Forssassa järjestetään useita ainutlaatuisia tapahtumia kuten Suomen suurimpiin juoksu- ja pyöräily tapahtumiin kuuluva Suvi-ilta, kamarimusiikkitapahtuma Musica Kalevi Aho, iloinen kaupunkifestivaali Holjat, harrasteajoneuvotapahtuma Pick-Nick sekä Kansainväliset Mykkäelokuvafestivaalit unohtamatta maankuuluja Forssan Pilvenmäen raveja, joita järjestetään ympäri vuoden.

Tule ja nauti Forssan upeista tapahtumista!

 

Valon säde : Pirkko Teräväisen taidetta

Valon säde : Pirkko Teräväisen taidetta

Näyttely avoinna ma-to 11-19, pe ja aatot 11-17 sekä la 10-14. Vapaa pääsy.

Sijainti: Näyttelytila Vinkkeli, Wahreninkatu 4

Taidenäyttely VALON SÄDE
kirjastotalon Vinkkelissä 29.3.-29.4.2022

Taiteilija Pirkko Teräväinen haluaa töillään tuoda valoa ja iloa sekä kokemuksen jostain kauniista, varsinkin nyt kun maailma tuntuu muuttuneen ahdistavaksi ja pelottavaksikin.

Hän uskoo, että se mitä koemme taiteen kautta, lisää uskoa inhimillisyyteen. Kommunikointi kuvan välityksellä käy luonnollisesti ja helposti. Yhteys toisiimme lisääntyy. Hän sanoo olevansa kiitollinen, että on saanut tehdä nämä kuvat.

Näyttely on avoinna kirjaston asiakaspalveluaikoina ma-to 11-19, pe ja aatot 11-17 sekä la 10-14. Näyttely on suljettu to 31.3. sekä pääsiäisenä 15.-18.4.

 Vapaa pääsy. Tervetuloa!

 

Muuta