Tapahtumat

Elävienkuvien teatteri  Klo 15:00: Encanto

04.12.2021 – 05.12.2021

Elävienkuvien teatteri Klo 15:00: Encanto

Animaatio, perhe-elokuva -7- Kesto: 1h 49min


Ohjaus:
Byron Howard ja Jared Bush

Pääosissa:
Ääninäytelijät:
MIRABEL: STEPHANIE BEATRIZ / ESME KAISLAKARI
ABUELA: MARÍA CECILIA BOTERO / EIJA AHVO
BRUNO: JOHN LEGUIZAMO / ANTTI L.J. PÄÄKKÖNEN
FÉLIX: MAURO CASTILLO / TIDJ?N BA
LUISA: JESSICA DARROW / ULRIIKKA HEIKINHEIMO

Walt Disney Animation Studiosin elokuva ENCANTO kertoo erikoislaatuisesta Madrigalin perheestä, joka elää piilossa Kolumbian vuorilla taianomaisessa talossa, eloisassa kaupungissa, ihmeellisessä lumotussa paikassa nimeltä Encanto. Encanto on siunannut perheen jokaista lasta ainutlaatuisella erikoislahjalla supervoimasta kykyyn parantaa. Jokaista, paitsi yhtä: Mirabelia. Mutta kun hän saa selville, että Encantoa ympäröivä taika on vaarassa, Mirabel päättää, että hän - ainoa tavallinen Madrigal - saattaa olla poikkeuksellisen perheen ainokainen toivo.

Elokuvan lauluista vastaa Emmy®, GRAMMY® ja Tony Award® -voittaja Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Vaiana) ja sen ovat ohjanneet Byron Howard (Zootopia, Kaksin karkuteillä) ja Jared Bush (apulaisohjaaja Zootopia) Charise Castro Smithin toimiessa apulaisohjaajana. Elokuvan ovat tuottaneet Clark Spencer ja Yvett Merino. Bush ja Castro Smith ovat tehneet elokuvan käsikirjoituksen. Elokuvantekijät matkasivat Kolumbiaan taustatutkimusta varten ja heitä auttoi asiantuntijakonsulttien ryhmä koko tuotannon ajan.

Elokuvan edessä nähdään lyhytelokuva Far From the Tree, jonka on ohjannut Natalie Nourigat. Lyhytelokuvan kesto on 7 min ja se on laskettu elokuvan kokonaiskestoon.


Sijainti: Elävienkuvien teatteri Keskuskatu 1 Forssa