Tapahtumat

Bio-Kaari: Dyyni

17.09.2021 – 29.09.2021
Viikonpäivät: ma, ti, ke, to, pe, la, su

Bio-Kaari: Dyyni

Draama, Tieteiselokuva, Seikkailu -K12/9- Kesto: 2 h 36 min Liput: 12-13 €

Esitykset: 17.-29.9.2021 klo 19

Myymme saleihin normaalia vähemmän paikkoja, jotta vähintään 1 metrin turvaväli toteutuu.


Videot

Elokuvan tiedot

Ensi-ilta:  17.09.2021

Kesto:  2 h 36 min

Jakelija:  SF Studios Finland


Oscar-ehdokas Denis Villeneuve (Arrival, Blade Runner 2049) ohjaa Warner Bros. Picturesin ja Legendary Picturesin elokuvan Dyyni, joka perustuu Frank Herbertin samannimiseen menetysromaaniin. Myyttisenä ja tunteellisesti ladattuna sankarimatkana Dyyni kertoo Paul Atreidesin tarinan.

Älykäs ja lahjakas nuorimies on syntynyt täyttämään suuren kohtalon, joka ylittää hänen ymmärryksensä. Hän joutuu matkustamaan universumin vaarallisimmalle planeetalle varmistaakseen perheensä ja kansansa tulevaisuuden. Kun pahansuovat voimat ryhtyvät taisteluun planeetalta löytyvästä ainutlaatuisesta ja arvokkaimmasta tunnetusta raaka-aineesta ? hyödykkeestä, joka voi toteuttaa ihmiskunnan suurimmat mahdollisuudet ? vain pelkonsa voittavat selviävät.

Ohjaus: Denis Villeneuve; Käsikirjoitus: Denis Villeneuve, Jon Spaihts ja Eric Roth perustuen Frank Herbertin romaaniin; Näyttelijät: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson, Zendaya, Chang Chen, David Dastmalchian, Sharon Duncan-Brewster, Charlotte Rampling, Jason Momoa, Javier Bardem.


Sijainti: Bio-Kaari, Torikatu 10 Forssa