Tapahtumakalenteri

Tervetuloa Forssan tapahtumakalenteriin. Tapahtumakalenterista löydät kootusti Forssan monipuolisen kulttuuri- ja tapahtumatarjonnan menovinkkeineen kaikenikäisille.

Vuosittain Forssassa järjestetään useita ainutlaatuisia tapahtumia kuten Suomen suurimpiin juoksu- ja pyöräily tapahtumiin kuuluva Suvi-ilta, kamarimusiikkitapahtuma Musica Kalevi Aho, iloinen kaupunkifestivaali Holjat, harrasteajoneuvotapahtuma Pick-Nick sekä Kansainväliset Mykkäelokuvafestivaalit unohtamatta maankuuluja Forssan Pilvenmäen raveja, joita järjestetään ympäri vuoden.

Tule ja nauti Forssan upeista tapahtumista!

 

PERUUTETTU Hunnarin Hapotus 2022

PERUUTETTU Hunnarin Hapotus 2022

Tänä vuonna Hunnarin Hapotus järjestetään normaaliin perinteiseen aikaan heinäkuun alussa.

Sijainti: Hunnari, Forssa

Hunnarin Hapotuksen yksi hapottava kierros on 5.3 km (nousua n.330m), kahden kierroksen kisa eli rapia kymppi (noin 660 m nousua) ja ns. päämatka Puolimaraton neljänä kierroksena, jolloin kavuttavaa kertyy jo varsin komea lukema, yli 1300 metriä!! Kaikkien matkojen startti on klo 12.00.

LASTEN MATKA alakouluikäisille järjestetään toistamiseen: kilometrin reitillä on kaksi nousua ja kaksi laskua eturinteellä! Startti ennen aikuisten lähtöä klo 11.30 ja jokainen osallistuja palkitaan.


ILMOITTAUTUMINEN AVATTU! 

Ennakkoilmoittautuminen 20€ kesäkuun loppuun mennessä (Juoksijakortilla ja Puistojuoksukortilla ilmoittautumiset 15 €). Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä 35€ käteisellä. Lapset 5€ (jos vanhempi kisaa Hunnarin Hapotuksessa, pääsee lapsi ilmaiseksi mukaan!)


Kisapaikalla pesumahdollisuus Mäkilammin raikkaassa vedessä tai yhtä raikkaassa suihkussa. Pientä purtavaa ostettavissa ja kisan aikana tuttu huipun huippuhuolto tarjoaa syötävää ja juotavaa kisaajille.

Kisan parhaille luvassa palkinnot ja jokaiselle osallistujalle muisto osallistumisesta, joten reitin voi mennä läpi kisamielessä tai rauhallisemmin. Laita päivämäärä kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan!

Tervetuloa Vorssaan

 

Muuta