Tapahtumat

Simo Ekholmin abstraktia/puoliabstraktia taidetta

01.06.2021 – 24.06.2021
Viikonpäivät: ma, ti, ke, to, pe

Simo Ekholmin abstraktia/puoliabstraktia taidetta

Maalaukset ovat esillä Näyttelytila Vinkkelissä 1.-24.6.2021.


Simo Ekholmin abstraktia/puoliabstraktia maalaustaidetta Vinkkelissä 1.-24.6.2021

Näyttely avoinna ma-to klo 11-19 ja pe klo 11-17. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Näyttelytaulut ovat edelliseen näyttelyyn verraten huomattavasti voimakkaampia ja tekijä pääsemässä lähelle omaa taiteellista linjaansa. Näyttelyssä on mukana myös muutamia rauhoittavia elementtejä, jotka poikkeavat myös tyylillisesti muista.

Esillä on 30 uutta maalausta. Mukana on myös seitsemän taulua viime vuoden näyttelystä, jotka sopivat hyvin tämän uuden näyttelyn luonteeseen.

Jää nähtäväksi, onko viime vuoden positiivinen vastaanotto myös nyt samanlainen, koska valtaosa maalauksista on edellisiä värikkäämpiä. Toivottavasti ne tuovat tähän synkkään korona-aikaan hiukan piristystä. Vieraskirjaan voi vapaasti kirjoittaa omat kommentit.

Tekijä keskustelee mielellään taulujensa aiheista ja tulkinnoista, mikäli on paikalla. Koputtakaa siis olkapäähän, se on se harmaapäinen mies.


Yhteystiedot: +358 50 322 2279, simo.ekholm@surffi.net

Simo Ekholm on koulutukseltaan rakennusarkkitehti ja tunnetaan paikkakunnalla lähinnä rakennussuunnittelijana mutta myös urheilutaustastaan. 

Taideharrastus on Ekholmilla ollut aina mielessä, mutta ajanpuutteen takia jäänyt suunnitteluasteelle. Nyt eläkeiässä ovat vanhat ambitiot heränneet. 

Ekholm haluaa luoda paljolti puoliabstraktein tai abstraktein keinoin varsin voimakkaita tulkintoja. Katsojan kannattaakin jonkin aikaa tutkailla teoksia ja verrata sitten omaa näkemystään tekijän maalauksilleen antamiin nimiin. Ekholm perustelee mielellään omia näkemyksiään niistä ja haluaisikin tietää ovatko katsojat mahdollisesti samaa mieltä.


Sijainti: Näyttelytila Vinkkeli, Wahreninkatu 4