Tapahtumat

Galleria Moletti: Aino-Maija Laaksonen ja Jenni Tuisku - Kukkien voima 23.2.-24.3.2021

23.02.2021 – 14.03.2021
Viikonpäivät: ti, ke, to, pe, la, su

Galleria Moletti: Aino-Maija Laaksonen ja Jenni Tuisku - Kukkien voima 23.2.-24.3.2021

Aino-Maija Laaksonen ja Jenni Tuisku esittelevät kukka-aiheisia maalauksiaan Galleria Moletissa.

Forssan museon Galleria Moletti avoinna:
TI-PE 10-16
LA 10-14
SU 12-16

Tervetuloa!


"Taiteemme lähtee usein liikkeelle meitä ympäröivästä luonnosta, sen tunnelmista, tuoksuista ja alati muuttuvasta väripaletista, josta saamme inspiraatiota ja voimaa jokaiseen maalaukseemme.

Esittelemme Galleria Moletin näyttelyssä omia tulkintojamme luonnon kauneudesta ja sen ihanista yksityiskohdista. Eniten kuvaamme kukkia ja kasvien osia niiden monissa eri sävyissä ja tunnelmissa.

Maalaukset ovat osiltaan herkkiä, mutta silti niissä on paljon voimaa. Jokaisella maalauksella on oma sielunsa ja tunnelmansa,joka välittyy katsojalle aina henkilökohtaisesti. Katsoja voi sävy- ja tunnemaailmoiden perusteella saada kiinni maalauksiemme erilaisista tuoksuista, tunnusta ja vuodenajoille tyypillisistä piirteistä. Töistä voi löytää myös hauskoja ja suloisia pieniä omia tarinoita, joita on helppo lähestyä ja joista voi saada positiivista energiaa. Maalaukset ovat sisustuksellisia. Taiteilijat toivovatkin, että jokainen työ, jolla on oma henkensä saa oman kodin. Työt ilahduttavat omistajaansa joka päivä antaen arkeen palan kauneutta ja voimaa."

Kukkien voima

Maalauksia Galleria Moletissa

23.2-14.3.2021

Aino-Maija Laaksonen ja  Jenni Tuisku


Sijainti: Forssan museo, Galleria Moletti
Yhteyshenkilö: Kristiina Huttunen