Tapahtumat

Elävienkuvien teatteri: Peruna      HUOM! Voimme ottaa enintään 10 katsojaa / näytös. Huomioithan rajoituksen, jos ostat lippuja verkosta.

26.12.2020 – 14.01.2021

Elävienkuvien teatteri: Peruna HUOM! Voimme ottaa enintään 10 katsojaa / näytös. Huomioithan rajoituksen, jos ostat lippuja verkosta.

Komedia -S- Kesto: 1 h 49 min Liput: 11 € / 9 €

HUOM! Voimme ottaa enintään 10 katsojaa / näytös.
Huomioithan rajoituksen, jos ostat lippuja verkosta.

Esitykset: to 14.1.2021 klo 20:00


Pääosissa:
Joonas Nordman, Kari Hietalahti, Kari Ketonen, Mikko Penttilä, Linnea Leino, Alex Anton, Mimosa Willamo, Antti Luusuaniemi, Petteri Pennilä, Lasse Karkjärvi, Linda Manelius, Lauri Maijala, Ville Myllyrinne, Mikko Kouki, Eero Herranen ja Tommi Korpela.

Peruna on elokuva startup-yrittäjästä, joka yrittää lanseerata perunaa Suomeen 1600-luvulla, aikana jolloin kansa syö naurista.

Elokuvan rooleissa nähdään sekä tuttuja kotimaisia näyttelijöitä että uusia nousevia nimiä: Joonas Nordman, Kari Hietalahti, Kari Ketonen, Mikko Penttilä, Linnea Leino, Alex Anton, Mimosa Willamo, Antti Luusuaniemi, Petteri Pennilä, Lasse Karkjärvi, Linda Manelius, Lauri Maijala, Ville Myllyrinne, Mikko Kouki, Eero Herranen ja Tommi Korpela.

Peruna on aikoinaan käynyt melkoisen kilpailun ennen kuin siitä on tullut suomalaisten ruokapöytien perusruoka. Nyt sillä on jopa omat perunamarkkinat ja siitä on tehty myös kirja.

Perunan ohjaa Joona Tena (Roba, Syke, Supermarsu, FC Venus) ja sen on käsikirjoittanut Pekko Pesonen (Napapiirin sankarit, Jättiläinen). Elokuvan tuottavat Yellow Film & TV:lle Marko Talli ja Olli Haikka.

  Joona Tena                                                                  
 Pekko Pesonen

Sijainti: Elävienkuvien teatteri Keskuskatu 1 Forssa