Tapahtumat

Velipekka Lukka ja Virve Lukka

06.10.2020 – 31.10.2020
Viikonpäivät: ma, ti, ke, to, pe, la

Velipekka Lukka ja Virve Lukka

Isän ja tyttären yhteisnäyttely Vinkkelissä 6.-30.10.2020 avoinna ma-to 11-19, pe 11-17 ja la 10-14. Vapaa pääsy.


Velipekka Lukka ja Virve Lukka 6.-30.10.2020 

Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Vinkkelissä on esillä isän ja tyttären yhteisnäyttely - taiteilijoina Velipekka Lukka ja Virve Llukka. Heitä yhdistää paitsi perhetausta ja taiteilijana toimiminen myös kiinnostus mysteereihin, tarinoihin ja uniin.

Velipekka Lukka on Kemiönsaarella, Strömmassa, asuva ja työskenelevä itseopppinnut taidemaalari ja kuvanveistäjä, jonka surrealistiset veistokset ja maalaukset liikkuvat unimaailman ja dystopioiden rajoilla. Mytologiasta ja mielikuvituksesta kumpuavat hahmot ja intensiiviset värit ovat Lukan teoksille ominaisia.

Virve Lukka on Kuvataideakatemiasta vuonna 2001 valmistunut kuvataiteen maisteri, Helsingissä asuva ja työskentelevä kuvataiteilija. Lukan keskiössä on usein ihminen, eri teemojen ja tarinoiden kautta. Lukka työskentelee pääasiassa akryylimaalauksen ja mixed media -piirustuksen kautta. Runollisuus, nostalgia, mysteerit ja tunnetilat ovat laajempia aiheita työskentelyssä. Teokset ovat ilmaisultaan vähäeleisiä, mutta ekspressiivisiä, realistisen ja kuvitelllun sekoitusta.

Lisätietoja:
Velipekka Lukan blogista  ja  Virve Lukan kotisivuilta.


Sijainti: Näyttelytila Vinkkeli, Wahreninkatu 4