Tapahtumat

Kirjailijavieraana Marko Annala

20.10.2020 klo 18:00 – klo 19:00

Kirjailijavieraana Marko Annala


Kirjailija ja muusikko kertoo romaanistaan Kuutio. Vapaa pääsy.

Kuva: Toni Härkönen

Koronatilanteen vuoksi kirjasto toivoo, että kuulijat käyttäisivät maskeja. Turvavälit huomioidaan ja paikkoja varataan noin 50 osallistujalle.

Tapahtuma striimataan reaaliajassa Forssan kaupunginkirjaston Facebook-sivuilla ti 20.10.2020 klo 18:00 alkaen. Tallenne tapahtumasta on katsottavissa kahden vuorokauden ajan.

Marko Annala on metalliyhtye Mokoman keulakuvana tunnettu muusikko, rocklyyrikko ja kirjailija. Annalan kiitelty esikoisromaani Värityskirja ilmestyi vuonna 2017, ja se voitti Tiiliskivi-kirjallisuuspalkinnon. Teos huomioitiin myös Vuoden rockteko -palkintoehdokkuudella.

Syksyllä 2018 ilmestyi Annalan toinen romaani Paasto. Se on romaani uskosta, rehellisyydestä ja rakkauden kaipuusta. Kriitikot ovat verranneet sitä muun muassa Pauliina Rauhalan, Herman Hessen ja Fjodor Dostojevskin teoksiin. Paastolle myönnettiin Tampereen kaupungin kirjallisuuspalkinto. 

Kuutio on Marko Annalan kolmas romaani, joka ilmestyy syksyllä 2020. Se on koskettava kuvaus isyydestä, avioliiton päättymisestä ja elämästä vaikean lapsen kanssa. Teos tuo myös esiin uuden puolen Annalasta kirjoittajana: tumman huumorin sävyt.

Marko Annalan tuotantoa Louna-kirjastojen kokoelmissa.

Vapaa pääsy. Tervetuloa!


Sijainti: Forssan kaupunginkirjasto, Wahreninkatu 4
Yhteyshenkilö: Antti Erkkilä, p. 03-41415416