Tapahtumat

Forssan Feenikstep s2 -tapahtuma

14.01.2020 klo 13:00 – klo 16:30

Forssan Feenikstep s2 -tapahtuma

Tiistaina 14.1.2020 klo 13.00-16.30.


klo 13.00.-14.30 Ilkka Halava - Tulevaisuuden yhteiskunta ja koulu

klo 15.00.-16.30 Mona Moisala - Aivoterveys ja älylaitteet


Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille: kasvattajille ja kouluttajille, nuorille ja vanhemmille, opettajille ja opiskelijoille, päättäjille ja vaikuttajille.

Pyydämme teitä olemaan ajoissa paikalla, koska tilaisuuteen on tulossa paljon väkeä.

Väliajalla on kahvitauko. Mukaan voi liittyä myös kahvitauon jälkeen.


Tulevaisuustutkija Ilkka Halava

Arvostettu tulevaisuuden työelämän asiantuntija 

Ilkka Halava on tulevaisuustutkija ja yritysvalmentaja. Hän on yksi Suomen käytetyimmistä puhujista ja neuvonantajista, jolla on ollut yhteistyötä yli 230 eri organisaation kanssa. Sosiokulttuurisen muutoksen eturivin osaajana Ilkka on ollut mukana lukuisissa tuote-, palvelu-, konsepti- ja muissa kehityshankkeissa suomalaisten ja kansainvälisten organisaatioiden kanssa jo yli 20 vuoden ajan.

Ilkka on moniosaaja, joka valmentaa organisaatioiden kaikkia henkilöstöryhmiä ja ohjaa kokonaisia työyhteisöjä työn murroksen karikoita ohittaen uuden työn sekä paremman tuottavuuden aikakaudelle. Puhujana hän on yksi Suomen laaja-alaisimmista kattaen aihepiirit työn murroksesta oppimisen vallankumoukseen, tulevaisuuden kuluttajasta elinkeinorakenteen kehittämiseen ja modernin yhteisörakentamisen kysymyksistä asumisen tulevaisuuteen. 


Aivojen asiantuntija Mona Moisala

Mitä tutkin, ja miksi?

Olen koulutukseltani psykologian tohtori ja ammatiltani aivotutkija. Tutkin aivojen toimintaa ja kehittymistä, ja aivojen tiedonkäsittelykykyyn vaikuttavia tekijöitä. Tutkimuksissani olen selvittänyt esimerkiksi sitä, miten jatkuva monisuorittaminen (engl. multitasking) ja pelaaminen vaikuttavat nuorten aivoihin ja keskittymiskykyyn. Olen laajemmaltikin kiinnostunut siitä, miten aivomme sopeutuvat nyky-ympäristöön, jossa painimme informaationtulvan ja lisääntyneen kiireen tunnun kanssa. Olen ollut mukana kirjoittamassa aiheesta yleistajuisia teoksia (mm. teokset “Keskittymiskyvyn elvytysopas” ja “Lapset, nuoret ja älylaitteet - Taiten tasapainoon”). 


Sijainti: Urheilutalo Feeniks, Lallintie 1