Tapahtumat

Elävienkuvien teatteri: Last Christmas

29.11.2019 – 12.12.2019
Viikonpäivät: ti, to

Elävienkuvien teatteri: Last Christmas

Draama, komedia -7- Kesto: 1 h 42 min Liput: 10 € / 8 €

Esitykset: ti 10.12.2019 klo 18:00
to 12.12.2019 klo 18:00


Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys                                

 Ohjaaja: Paul Feig


Pääosissa: Emilia Clarke, Henry Golding, Emma Thompson, Michelle Yeoh                            

Emilia Clarke (HBO:n Game of Thrones), Henry Golding (Missä on Emily?, Crazy Rich Asians) ja Emma Thompson tähdittävät Paul Feigin (Missä on Emily?, Morsiusneidot) ohjaamaa romanttista komediaa Last Christmas, joka on saanut innoituksensa George Michaelin samannimisestä klassikkokappaleesta.

Kate (Emilia Clarke) kulkee Lontoon kaduilla synkkänä kuin myrskyn merkki. Hänen askeleitaan säestävät kokonainen huonojen päätösten kavalkadi sekä kulkusten kilinä – ärsyttävä seuraus työpaikasta tonttuna joulukaupassa. Tom (Henry Golding) vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta astuessa Katen elämään ja alkaessaan nähdä hänen muuriensa läpi. Kun Lontoo valmistautuu vuoden ihanimpaan juhlaan, näiden kahden välillä ei tunnu toimivan yhtään mikään. Mutta joskus on vain annettava lumihiutaleiden leijua ja kuunneltava sydäntään. You gotta have faith!

Last Chrismas –elokuvaa säestävät George Michaelin kappaleet, mukaan lukien sille nimensä lainannut jouluinen klassikko. Elokuvassa kuullaan myös uutta, ennen julkaisematonta materiaalia Grammy-palkitulta artistilta, joka ikonisen uransa aikana myi yli 115 miljoonaa albumia.

Trailer


Sijainti: Elävienkuvien teatteri Keskuskatu 1 Forssa