aA
 
 
aA
 

Tapahtumakalenteri

Kesäillan maratonin juoksijoita
 
 

Tapahtumat

Bio-Kaari:Viiru ja Pesonen: Viiru muuttaa (2018)

06.12.2018 – 09.12.2018
Viikonpäivät: to, la, su

Bio-Kaari:Viiru ja Pesonen: Viiru muuttaa (2018)

Koko perheen -S- Kesto: 1 h 22 min


Esitykset: 6.12.2018 klo 15:00
8. - 9.12.2018 klo 15:15


Videot

Elokuvan tiedot

Ensi-ilta: 23.11.2018

Kesto: 1 h 22 min

Jakelija:  SF Studios Finland

Rakastettu kaksikko palaa valkokankaille. Viiru hyppii uudella patjallaan yötä päivää, mutta ärsyyntynyt Pesonen haluaisi levätä. Niinpä hän rakentaa Viirulle ikioman pompputalon pihan perällä sijaitsevaan ulkohuussiin.

Viiru innostuu itsenäisyydestä ja yksin asumisesta niin paljon, että päättää muuttaa pompputaloonsa pysyvästi. Pesosta ajatus harmittaa. Tarkoittaako tämä, että hänen täytyy jatkaa elämäänsä ilman iloista kumppaniaan? Viirun on keksittävä jotakin hauskaa saadakseen vanha Pesonen jälleen piristymään… Ohjaus: Ali Samadi Ahadi; Käsikirjoitus: Thomas Springer perustuen Sven Nordqvistin kirjaan; Näyttelijät:Suomenkielisissä äänirooleissa: Pesonen: Jukka Voutilainen; Viiru: Johanna Viksten; Kosonen: Jarmo Koski; Rouva Anttonen: Inkeri Wallenius; Hanna: Katja Aakkula; Hilda: Eeva Soivio; Lisäksi: Joonathan Kettunen, Henri Piispanen, Alissa Kovalainen, Emmi Planman, Markku Huhtamo .

Lipunmyynti

Lippujen ja makeisten myynti avataan puoli tuntia ennen päivän ensimmäisen näytöksen alkamista ja suljetaan viimeisen näytöksen alettua.

Myynnissä lämmintä popcornia, irtokarkkeja ja Mr. Funslush -jäähilejuomaa.

Pääsylippujen hinnat elokuviin

Lippujen hinnat vaihtelevat elokuvien mukaan. Liput isoihin kotimaisiin ja ulkomaisiin menestyselokuviin ovat kalliimpia kuin normaalihinta.

Lipunhintaan vaikuttavat myös elokuvan pituus ja esitystekniikka – lipunhinta 3D -elokuviin on yhden (1) euron kalliimpi kuin 2D -elokuviin.

Lipunhinnat:

Kuvalla varustetun opiskelijakortin tai varusmieskortin esittäjälle sekä eläkeläisille annetaan lipun hinnasta yhden euron alennus.

Pääsylippujen hinnat Event Cinema-ohjelmistoon

Elokuvalippujen lisäksi myymme lippuja Event Cinema -ohjelmistoon, johon sisältyvät mm. konsertit, ooppera, baletti. Näihin esityksiin sovelletaan erikoishinnoittelua, joka ilmoitetaan esitysten yhteydessä. Etukäteen maksettuja seteleitä, kuten elokuviin tarkoitettuja Lahjalippuja ja Lounaismaan Osuuspankin seteleitä ei voi käyttää Event Cinema -esityksiin.

Lähimaksu

Nopeuta lipun ostoa: Pankkikortinlukijamme ovat varustettuja lähilukuominaisuudella.

Elokuvateatteri Bio-Kaaressa käyvät maksuvälineinä myös:

ePassi  www.epassi.fi

Tyky-online  www.tyky-kuntoseteli.fi

Smartum kulttuuriseteli   www.smartum.fi

 Virikeseteli   www.edenred.fi


www.bio-kaari.fi


Sijainti: Elokuvateatteri Bio-Kaari, Torikatu 10 Forssa