aA
 
 
aA
 

Tapahtumakalenteri

Kesäillan maratonin juoksijoita
 
 

Tapahtumat

KULTTUURI ON MEIDÄN -VALOKUVANÄYTTELY

04.04.2018 – 22.04.2018
Viikonpäivät: ti, ke, to, pe, la, su

KULTTUURI ON MEIDÄN -VALOKUVANÄYTTELY

Kulttuuri on meidän -valokuvanäyttely nostaa valokeilaan tavallisia kulttuurin kuluttajia ja heidän itse kirjoittamiaan tarinoita kulttuurin hyvinvointivaikutuksesta heidän elämässään. Valokuvanäyttely toteutettiin yhteistyössä Kulttuuriyhdistys Kuvion, Forssan ammatti-instituutin media-alan ja Wahren-opiston Elämäni tarinat -ryhmän kanssa.


KULTTUURI ON MEIDÄN -VALOKUVANÄYTTELY

 

Kulttuuri on meidän -valokuvanäyttely nostaa valokeilaantavallisia kulttuurin kuluttajia ja heidän itse kirjoittamiaan tarinoitakulttuurin hyvinvointivaikutuksesta heidän elämässään. 

Näyttelyyn osallistuneet naiset ja miehet ovat iältään 37 -88 -vuotiaita. 

 

Kulttuurin käsite on hyvin laaja ja se tulee näyttelyntarinoissa vahvasti esille. Henkilöiden tarinat ja kuvat linkittyvät toisiinsakuvissa näkyvien esineiden kautta, tuoden esille jokaiselle tärkeän kulttuurinosa-alueen. Tarinoissa kirjoitetaan, leikitään, liikutaan metsässä jakuntosalilla, luetaan, luodaan elämänmittaisia ystävyyssuhteita, matkustellaan,soitetaan, tanssitaan sekä valmistetaan koruja, kransseja ja taideteoksiakierrätysmateriaaleista. 

 

Näyttelyn kautta haluamme tuoda esille kulttuurinmerkityksen hyvinvoinnin edesauttajana. Kulttuuri on osa hyvää elämää ja sevaikuttaa ihmisten hyvinvointiin sen edistäjänä sekä ennaltaehkäisevänäsosiaali- ja terveydenhuoltona. Muistattehan, että jokaisella on mahdollisuusvaikuttaa alueen kulttuuritarjontaan Kulttuuriyhdistys Kuvion kautta. Yhdessävoimme luoda juuri meidän näköistämme kulttuuria, sillä kulttuuri on meidän!

 

Kulttuuri on meidän -valokuvanäyttely toteutettiinyhteistyössä Kulttuuriyhdistys Kuvion,  Forssan ammatti-instituutinmedia-alan ja Wahren-opiston Elämäni tarinat -ryhmän kanssa. 

Näyttelyn valokuvat otettiin FAI:n media-alanvalokuvausstudiossa ja kuvaajina toimivat toisen vuosikurssin opiskelijat:Vilena Alho, Iitu Asp ja Elli Hintsanen. 

 

Näyttely on esillä Forssan museon Aulagalleriassa 4. –22.4.2018 välisen ajan. 

Avoinna museon aukioloaikojen mukaisesti:

TI-PE klo 10-16

LA klo 10-14

SU klo 12-16


Vapaa pääsy!


Sijainti: Forssan museo, Aulagalleria