aA
 
 
aA
 

Tapahtumakalenteri

Kesäillan maratonin juoksijoita
 
 

Tapahtumat

Bio-Kaari: Hevi reissu

09.03.2018 – 15.03.2018
Viikonpäivät: ma, ti, ke, to, pe, la, su

Bio-Kaari: Hevi reissu

Komedia -K12/9- Kesto: 1 h 32 min Liput: 11 €

Esitykset: 9. - 15.3.2018 klo 19:00 sekä 10. - 11.3.2018 myös klo 17:00


Videot

  

Elokuvan tiedot

Ensi-ilta:  09.03.2018 

 Kesto: 1 h 32 min 

 Jakelija: Finnkino Oy 

 Pienen pohjoisen kylän oma poika Turo (Johannes Holopainen,  Tuntematon sotilas), ei välitä kiekosta tai autojen rassaamisesta:  vapaa-ajallaan hän on seudun kovimman (ja ainoan) metalliyhtyeen  laulaja. Yllättävien sattumusten kautta Turolle ja hänen  bändikavereilleen (Max Ovaska, Antti Heikkinen, Samuli Jaskio) tarjoutuu kaikkien aikojen tilaisuus päästä pois kotikulmilta ja nousta isoille  lavoille. Tiedossa on hevi reissu!  Uutinen leviää kuin kulovalkea ja koko kylä riemuitsee poikien puolesta, mutta matkaan ei tietenkään päästä noin vain.

 Turon sydämen  pistää sekaisin kukkakaupan ihana Miia (Minka Kuustonen, Onnenonkija,  Kesäkaverit), josta myös kylän kuuluisuus, lipevä iskelmätähti ja Turon  arkkivihollinen Jouni Tulkku (Ville Tiihonen) on kiinnostunut. Turon on  voitettava monta vastoinkäymistä aina omasta lavakammostaan Norjan  asevoimiin ja Valhallan viikinkeihin asti todistaakseen olevansa  sanojensa mittainen mies ja toteuttaakseen omat ja ystäviensä unelmat.  Hevi reissu on hillitön buddy-komedia ja uusi aluevaltaus  laatuelokuvistaan tunnetulta Making Movies -tuotantoyhtiöltä (mm.

 Tyttö nimeltä Varpu, Miekkailija). Herkullisissa sivurooleissa nähdään mm. Chike Ohanwe, Kai Lehtinen ja Martti Syrjä.

  Ohjaus: Juuso Laatio, Jukka Vidgren  Käsikirjoitus: Juuso Laatio, Jukka Vidgren, Aleksi Puranen, Jari Olavi  Rantala  Näyttelijät: Johannes Holopainen, Max Ovaska, Minka Kuustonen, Ville  Tiihonen, Samuli Jaskio, Antti Heikkinen, Chike Ohanwe, Kai Lehtinen ja  Martti Syrjä . 


Sijainti: Bio-Kaari Torikatu 10 Forssa