aA
 
 
aA
 

Tapahtumakalenteri

Kesäillan maratonin juoksijoita
 
 

Tapahtumat

Mahdollisuuksien tori

14.09.2018 klo 18:00 – klo 22:00

Mahdollisuuksien tori

Mahdollisuuksien tori 14.9.2018 klo 18-22 Forssan kehräämöalueella, tervetuloa!


Mahdollisuuksien tori on värikäs tapahtuma täynnä makuja, musiikkia ja menoa sekä koti-Suomesta että maailmalta. Viihdyttävän ohjelman lisäksi tapahtuma tarjoaa tietoa yhteiskunnallisista teemoista sekä ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua erilaisiin paikallisiin ja kansallisiin toimijoihin.

Mahdollisuuksien torit ovat kaikille avoimia yleisötapahtumia, jotka tarjoavat tietoa yhteiskunnallisista teemoista sekä ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua erilaisiin toimijoihin. Mahdollisuuksien toreja koordinoi Kepa ry. Forssassa tapahtuma järjestetään kolmatta kertaa. Viime vuonna Forssan mahdollisuuksien torilla oli 34 näytteilleasettajaa ja kävijöitä noin 1900. Tapahtuma sai paljon positiivista palautetta sekä näkyvyyttä mediassa.

Edellisistä vuosista poiketen tapahtuma ajoittuu iltaan ja on myös ohjelmaltaan uudistunut. Tapahtumassa on myös messualue, jossa on monipuolisesti edustusta paikallisista ja kansallisista kolmannen sektorin toimijoista ja yrityksistä. Lisäksi torialueella myyvät tuotteitaan yritykset, järjestöt ja yksityishenkilöt.

Forssan Mahdollisuksien torin teemoja ovat yhdessä toimiminen, monikulttuurisuuden mahdollisuudet sekä kestävä kehitys ja vastuullisuus. Tänä vuonna ohjelmaa on rakennettu valoteeman ympärille.  Pääesiintyjänä Torilla on suosittu rap-artisti Paleface eli Karri Miettinen. Ennen pääesiintyjää lavalle nousevat mm. paikallinen Tesma-bändi, Horizonte Latino ja valosirkus Spektri. Ilta huipentuu tulitaide-esitykseen. Kävijät voivat nauttia Kehräämöllä myös lyhytelokuvista ja makumatkailusta.

Tapahtuman järjestäjät: SPR Forssan osasto, Kulttuuriyhdistys Kuvio ry, Hämeen Setlementti ry, Letkun musiiki ry, Wahren-keskus sekä innokkaita yksityishenkilöitä.


Sijainti: Kehräämöalue, Forssa